Mine favoritter: Netflix serieguide – Nanna Pretzmann
Forresten da også #10

Mine favoritter: Netflix serieguide

image image

Påske betyder fridage og fridag betyder hos os gerne lidt afslapning på sofaen med en god serie på Netflix. Vi er blevet lidt nogle serie freaks hjemme hos os. Ingen af os kan holde os vågne til en hel film, så et afsnit af en eller anden serie passer perfekt. Udover det, så er jeg virkelig ikke fan af reklamer, så det huer mig gevaldigt, når jeg kan se tv uden. Faktisk bruger vi de online tjenester så meget, at vi burde afmelde tv-pakken. Vi bruger den faktisk for lidt. Nedenfor har jeg skrevet nogle forslag til serier, som jeg/vi følger med i. På nær de åbenlyse tøse serier, som Gossip Girl og Pretty Little Liars, så er det serier vi begge gider se 🙂

Suits:
Harvey og Mike – smarte (og pæne) advokater i flotte jakkesæt, som igen og igen finder på de mest snu måder at vinde sager på. Og så er der selvfølgelig også kærlighed med i handlen.
Black List:
Raymond Reddington, en kendt international forbryder, dukker pludselig op og hjælper CIA med at ramme forbrydere. Men kun på betingelse af at kontakten går igennem Elizabeth Keen. Spørgsmålet er om Red kender Liz i forvejen?

 

Pretty little liars:
4 piger, et mord og en mystisk A. Selvom det irritere mig grænseløst, at mysteriet stadig ikke er løst ser jeg stadig med.
Gossip girl:
En serie alle piger skal se. Selvom jeg er over 30 er jeg åbenbart stadig ikke for gammel til folkeskole intriger på rigmands maner.
Broen:
Politiserie i flere sæsoner. Den første sæson omhandler et mord på broen mellem Sverige og Danmark og derfor skal den danske betjent Martin arbejde sammen med den ret specielle svenske betjent Saga.
Making a murderer:
Dokumentar om den småkriminelle Steve Avery fra Manitowoc County i Wisconsin, som bliver dømt for en voldtægt, sidder fængslet i 18 år, hvorefter han frikendes. Kort efter fængsles han igen. Denne gang for mord. Men er han offer for korrupte betjente eller skyldig? Enormt spændene serie, som må ses.
American Horror Story:
Hver sæson er en historie i sig selv, men mange af skuespillerne går igen i nye roller. Fælles for sæsonerne er at alle er uhyggelig og overnaturlige.
Rita:
Den kendte serie fra TV 2 med Mille Dinesen i hovedrollen, som den fanden i voldske skolelærer Rita, som lever efter sit eget regelsæt og i øvrigt er ret så sjov

4 kommentarer

 • Stine

  Vi har ikke længere tv pakke of har slet ikke fortrudt. Vi har minbio, tv2 play, DRtv og HBO Nordic. Lige I denne måned har vi også Netflix, men det plejer vi ikke at have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har den lille tv-pakke og supplere ellers med Netflix og viaplay. Sommetider kan jeg savne at se Zulu, men ellers fungerer det fint, og man sparer en del på den måde 🙂 Jeg er igang med House of Cards som er super god, meeeeen… Intet slår Sons of Anarchy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja præcis der er jo noget at spare 🙂 Jeg har set et halvt afsnit af Sons of Anarchy engang.. Det sagde mig slet ikke noget, men alle er så vilde med den, så jeg burde måske give den en chance til 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #10