NannaPretzmann.dk
Sjove muffin får med mini skumfiduser

Tip til 10 minutters mor tid om morgenen

SAM_1598

Zilje og Lui kan godt li’ at starte morgenen stille og roligt ud med kys og kram i vores terrassedør – gerne med pude og tæppe. Det er af uvisse årsager en eftertragtet plads, hvor ungerne ynder at sidde.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med MinBio (annonce)

 

Vi kender det alle – morgenener, hvor det synes at være helt umuligt at få 5 minutter til selv lige at få tøj på, lagt make-up eller måske sågar tisse i fred. Det er de morgener, hvor ungerne ikke helt samarbejder og det er svært at nå det hele inden man måske skal ud af døren og foretrækker at komme det i andet ens sin pyjamas.

Her kommer MinBio ind i billedet. For op med lidt havregryn i skålen og frem med Ipadden, så er ungerne underholdt i 5-10 minutter, imens du lige smider lidt vand i ansigtet og får rene sokker på. Måske endda make-up, hvis du er rigtig heldig?! Lyder det ikke som noget for dig? Det er i hvert fald noget for mig. Jeg synes nemlig ikke der er noget værre end stressede morgenen, hvor ungerne virker til at modarbejde mere og mere alt efter hvor travlt man har. Mine unger har også et stort behov, for at starte dagen ud meget stille og roligt uden for store krav. Her er det perfekt at sidde lidt i fred med Ipadden og få øjne. På den måde får vi en dejlig start på dagen og den følelse følger os jo ofte resten af dagen.

På videoen nedenfor, kan du se hvor let det er for børnene at bruge MinBio. Lige nu får du i øvrigt 14 dages prøvetid for kun 1 kr. Ingen binding, man skal blot huske at melde fra igen, hvis man ikke ønsker at fortsætte efter de 14 dage. Super let og smart. Se mere om det HER.

Her på falderebet vil jeg lige tippe om at du lige nu, på MinBios Facebook, kan vinde en special designet Rasmus Klump PlayStation 4. Du deltager HER.

Image HTML map generator
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove muffin får med mini skumfiduser