10 års fødselsdag og 20% rabat til jer – Nanna Pretzmann
Min uge som hausfrau #3

10 års fødselsdag og 20% rabat til jer


Annonce – indeholder affliate links

image

Rabatkode nederst i indlæg

I disse dage fejre Lirum Larum Leg 10 års fødselsdag. Det fejrer de med 20% på hele shoppen, så mangler du gaver eller køber du forud ved gode tilbud, ligesom mig, så er det nu du skal slå til. Vi har jo f.eks. dobbelt op på 4 års fødselsdag i juni, så jeg skal vist lige i tænkeboks. Den ene er helt ekset med Barbie og leger meget med min gamle samling. Mon ikke en Barbie med frost tema vil tage kegler? For ikke at tale om den fantastiske sengehimmel fra Numero 74, som vil opfylde hendes ønske om en vaskeægte prinsesseseng.

Jeg har stadig et crush på Miffy lampe, som jeg mistænker et meget stort antal børneværelser i DK, for at indeholde. ByKlipKlap er jo også ret populært og det er der altså også 20% på. Vi har ikke selv prøvet det – det er altså pænt pebret – men eftersigende skulle det være hver en skilling værd. Bobles har vi tilgengæld en lille sjat af og jeg kunne levende forestille mig hvor populær donut gyngen ville blive herhjemme. Jeg har længe tænkt på det var noget alle tre kunne få glæde af.

Hvis i mangler lidt inspiration og nyt lækkert til børneværelset, så kan jeg anbefale Kokoko skypuden. Den er så yndig og bette måsen krammer med den hver aften.

 

For at udløse rabatten skal i bruge koden 10YEARS. Den gælder til og med d 21/4. 

 

GÅ TIL LIRUM LARUM LEG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge som hausfrau #3