Om undervurderede natbukser og et lille crush – Nanna Pretzmann
Man ved at man har syge børn, når

Om undervurderede natbukser og et lille crush

Ungerne er puttet og jeg har slæbt dynen med i stuen og er i skrivende stund netop kravlet under den på sofaen. Her blomstre jeg nu meget godt alt imens jeg slubre cola og kigger vinduer på diverse webshops. Selvfølgelig iført pyjamas. Jeg må indrømme at jeg synes nattøj er en smule undervurderet. Dan griner altid af mig, men jeg elsker virkelig et par gode natbukser og bruger dem gerne indtil de virkelig ikke kan mere. Calvin Klein laver nogle über dejlige nogle. Samtlige par har dog endt sine dage her med hul på bagen. Omend den ikke ligefrem er grim min bagdel, så er det nu egentlig meget rart ikke at flashe den, når nu man har oppet sig og taget benklæder på 😛 Mine donut pyjamas har i nok også luret, at jeg er ret glad for. Men senest er der altså sneget sig et sæt natbukser ind fra VRS (altså Bilka) og dem er jeg altså pænt pjattet med. En skam jeg ikke kan linke jer videre til dem, men går i forbi et par sorte natbukser med hvide striber næste gang i ruller rundt med indkøbsvognen i Bilka, så lov mig lige at give dem et ekstra kig. Hvis altså i også er til natbukser, som mig. De er niiiice og koster kun 99,-. Det er optur.

Noget der er lidt mindre optur er min evne til altid at forelske mig i lidt mere pricy beklædningsdele. Såsom den enormt smukke kjole på billedet herunder. Den er såååå fin og det er efterhånden længe siden jeg så den første gang, hvor jeg resolut lukkede siden ned inden det gik galt og jeg ville komme til at klikke den hjem. Siden da er jeg, fuldstændigt ufrivilligt iøvrigt, kommet til at kredse om den. Bare lige for at se om den stadig fåes i min størrelse. Ikke for at købe, bare lige tjekke i ved.

Pt kører hjerne hjulet på højeste omdrejninger. Har jeg mon noget i gemmeren, der kunne sælges og jeg dermed kunne forsvare den yndige lille sag overtog pladsen på bøjlen i skabet.

image

 

Kjolen er fra RavnCph og fundet hos Blossom HER. De er iøvrigt så søde derinde.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved at man har syge børn, når