Om at være tæt på millionær – Nanna Pretzmann
Gode råd søges.. 

Om at være tæt på millionær

image

Selvom vi nu nok er ramt ind i den strammeste økonomi nogensinde, efter jeg er blevet hjemmegående, så må jeg indrømme at jeg aldrig har følt mig så rig, som jeg gør netop nu. Faktisk gik det op for mig, da jeg skrev løs med søde Ulla fra Ulla Jensen Photography (lur lige hendes arbejde HER på fjæsen). Vi jokede med at vores erhverv endnu ikke havde gjort os til millionærer. I samme sekund faldt bette måsen i søvn på mit bryst. Noget der ikke er sket længe. Faktisk i noget der føles som evigheder. Hun er jo efterhånden en stor pige og de små putte hygge stunder bliver der mindre og mindre af. Hun har for meget krudt i måsen til at sidde stille i mere end 10 sekunder ad gangen i min favn. Billedet ovenover tog jeg straks og sendte til Ulla med teksten jeg er millionær.

For lige der i det øjeblik, hvor jeg kunne mærke hendes krop blive helt tung og afslappet samtidig med der kom små grynt fra det snot tilstoppede snudeskaft der blev jeg virkelig ramt af hvor heldige vi er. Ikke fordi jeg ikke ved det, men midt i syge børn lå det måske en smule langt væk i bevidstheden.

Tre små mirakler bor her på adressen. TRE mirakler. Da det så allersortest ud, turde jeg slet ikke drømme eller håbe på et mirakel og nu har jeg tre styks. Tre styks, som jeg endda er så heldig at have hos mig mere end gennemsnittet.

Livet er finurligt og fyldt med krøller. Men et er sikkert. De unger har gjort mig til verdens rigeste. Måske ikke i Kongens mønt, men i så meget andet. I hvert fald i min optik 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd søges..