Om bare at være Nanna

Units – blev du mon vinderen?

Indlægget er sponsoreret

image image

Så er det blevet tid til at finde en heldig kartoffel, som vinder sit favorit Units skumdyr.

Vi har jo haft Units Aminal farm dyrene og traktoren i et stykke tid nu. Siden jeg skrev sidste indlæg har legetøjet været brugt hver evig eneste dag og jeg fangede da også den hule, jeg nævnte i første indlæg, på kamera. Den mest populærer af skum legetøjet er traktoren. De leger altså med både dyr, hegn og traktor, men traktoren er bare lige en tand mere populær.

Du kan købe den HER. Vi har den store model, men den fåes, ligesom de andre skumdyr i flere størrelser.

image

Jeg blev på instagram spurgt hvordan pigerne bruger skumdyrerne og om det sætter begrænsninger i legen, at det er dyr og ikke blot firkanter, ovaler eller lignende. Til det måtte jeg svare, at jeg ikke oplever at det sætter begrænsninger. I det ene øjeblik er traktoren traktor og i det næste er den væggen i en hule. Fantasien bliver benyttet og jeg ser egentlig det som noget positiv, at det både er dyr og tumlemøbler, da det hjælper legen i gang. Men børn er jo, som i ved, forskellige, så jeg kan jo kun udtale mig om hvad der virker her 😀

Nu til den heldige kartoffel, som er udtrukket helt og adeles tilfældigt ved at scrolle hurtigt op og ned i kommentarerne og sætte fingeren på.

image

Tillykke til Camilla K og hendes niece Alberthe, som har vundet et stort får. Jeg håber det bringer timevis af leg og glæde med sig. Jeg sender dig en mail 🙂

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om bare at være Nanna