Vores favorit smoothies – Nanna Pretzmann
Twix cheesecake - Twice as good

Vores favorit smoothies

Annonce – indeholder affliate links

smothie

Både ungerne og jeg er ret vilde med smoothies, dog har vi vist to forskellige favoritter. I hvert fald er der en bestemt variant, som altid ryger en smule hurtigere ned hos tøserne, end andre. Derfor tænker jeg at dele to opskrifter på smoothies. Men i princippet er grundopskriften den samme og den tilpasse super let efter smag og frugt type. Vi har ikke en blender, men en minihakker og den klarer altså skærene præcis lige så godt. I øvrigt er jeg ret begejstret for min minihakker fra Tefal og bruger den en del. Både til smoothies, pesto, cheesecake, hakke nødder og hvad jeg nu ellers finder på. Den fås HER.

Vi drikker ofte en smoothie om eftermiddagen, hvor vi ellers plejer at spise lidt frugt. Pigerne vælger oftes med jordbær eller hindbær og jeg er ret tosset med blåbær. Det er pigerne nu også, men i smoothies så vinder røde bær. Nogle gange kommer jeg en håndfuld chia frø i. De skulle være så sunde og det smages ikke 😛

Smoothie med blåbær og lakrids smag

Til et glas

1 banan

2 dl soyadrik med vaniljesmag (kan erstattes med mælk eller mandelmælk f.eks.)

1 god stor håndfuld frosne blåbær

Lakridspulver

Kardemomme

 

Jeg smider det hele i minihakkeren på en gang og kører til det har rette konsistens. For tykt, tilføj mere væske. For tyndt, flere bær. Med hensyn til kardemomme og lakrids, så er min bedste råd nok at smage til. Jeg hælder lidt i på slump og det er jo en smagssag. Det kan selvfølgelig også undlades.

 

Opskrift på jordbær/banan smoothie

Til et glas

1 banan

2 dl soyadrik med vaniljesmag (kan erstattes med mælk eller mandelmælk f.eks.)

1 god stor håndfuld frosne jordbær eller hindbær (eller en blanding)

 

Kom det hele i minihakkeren på en gang og kører til det har rette konsistens. For tykt, tilføj mere væske. For tyndt, flere bær.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twix cheesecake - Twice as good