Havestue make-over og 20% på alt boligsortiment hos Ellos – Nanna Pretzmann
Tip til gode serier og vind 3 x abonnementer til Netflix

Havestue make-over og 20% på alt boligsortiment hos Ellos



Indeholder affliate links

image

Som jer nævnte den anden dag, så har vi endelig fået ryddet vores havestue for alverdens børneudstyr som skulle sælges. Inden vi når at gøre det til opbevaringsrum endnu engang, så er jeg gået igang med at planlægge indretning oppe i hovedet og da også lure lidt rundt online. Jeg tænker lidt at den skal holdes i sommerhus stil. Det tænker jeg kunne være enormt hyggeligt. Der er vinduer på hele to vægge, som jeg tænker kan udnyttes og i løbet af sommeren bliver det jo nærmest en halv åben udestue, hvis de alle åbnes. Nedenfor ses billeder. Overse vasketøj og alle mine planter, som snart forsvinder i haven. Der ser lidt mørkt ud på billederne, men der er meget lyst og hyggeligt derude. Vi har allerede bestemt hos for en kombineret sofa/gæsteseng – Brimnes fra Ikea, hvis i kender den.

image

image

Ellers har jeg fundet lidt ting hos Ellos, som i min optik vil udgøre de perfekte rammer for et hyggeligt rum. I får lige billedet igen, så i slipper for at scrolle op og ned 😛

image

Gult er for mig en hyggelig sommerhus farve, så jeg påtænker at holde mig lidt til den.

1. Gult gulvtæppe til 499,-. Gulvtæppet er bare med til at skabe hygge i et rum synes jeg.

2. Præcis ligesom puder og de skal gerne have gult pudebetræk ligesom DISSE til 99,-
3. Ophæng til potter, f.eks. DETTE til 99,-, er jeg helt vild med. Faktisk aner jeg ikke hvorfor jeg ikke er hoppet med på den bølge noget før.

4. DEN HER hængekøje stol (3.199,-) ville jeg ønske vi kunne hænge op, for hold nu kaje jeg er vild med den. Knap så vild med prisen er jeg, men der er jo 20% at hente.
5. Reol på hjul (699,-) tænker jeg kunne gøre sig udsædvanligt godt med nogle planter i lækre rustikke krukker. Der skal selvfølglig også lægge lidt læsestof og så skal der stå gennemsigtige glasbeholdere med sten og andet halløj som tøsebørnene finder. Find reolen HER.  Ved siden af den lægger jeg desuden planer for et lille citrontræ. Sådan et drømmer jeg nemlig også om at eje et af.
6/7. Stole og bord skal vi selvfølgelig også have. Der tænker jeg at DISSE hvide stole (2 styk 1.999,-) og DETTE spisebord (1.699 ,-) kunne være et godt bud.
8. DE HER lysestager 299,- er jeg helt tossede med. De vil helt sikkert være med til at bidrage til sommerhus stemningen.
9. Rustikke Potter (129,-) kan man aldrig få for mange af. Dem finder du HER.

10. Slip for os og brændte børnefingre med smarte LED bloklys (249,). Find dem HER.
11. Tyrkis potteskjuler (79,-) til reolen, så vi ikke går helt i gult. Find den HER.
12. Gennemsigtig Vase (199,-) til førnævnte sten og halløj fundet af ungerne. Findes HER.
13. Intet sommerhus uden et vindspil (149,-), så det må vi altså også ha’ til udestuem. Find det HER.

FIND ALLE ELLOS TILBUD HER

(På forsiden: tryk på tilbudsbanner, for at aktivere de 20% på boligsortimentet i din kurv)

GÆLDER TIL OG MED D. 15 MAJ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til gode serier og vind 3 x abonnementer til Netflix