Min uge som hausfrau #5 – Nanna Pretzmann
Ebay fund til Bette Måsen

Min uge som hausfrau #5

image

Fra verdens bedste tur til Thailand, som jeg dagligt drømmer mig retur til 🙂

 

Så er det misanden allerede søndag.. IGEN.. Og denne gang udkommer “Min uge som hausfra” faktisk på den tiltænkte dag, nemlig ugens sidste. Ih altså hvor hun kan. Men jeg må altså også gå til bekendelse og indrømme, at jeg har snydt en smule. I dag er det nemlig kun lørdag. Regnen drypper på ruden og jeg greb chancen, for at trampe lidt løs på tastaturet, imens pigerne leger med hjemmelavet modellervoks og drikker smoothie. I morgen er vejret forhåbentlig bedre, så operation hønsehus kan foregå i tørvejr. Ja, indrømmet jeg orker ikke at rende ude en hel dag i regnvejr. I stedet har jeg påtænkt at hoppe i regnfrakke, gummirøjser og en paraply og traske ned til købmanden, for at handle ind til hjemmelavet jordbærtærte og den is jeg lovede ungerne i går.

image

Her i ugen har jeg gjort mig en del tanker om det med at være hjemmegående og om hvordan jeg og vi, for den sags skyld, befinder os i den stadig ret nye situation. Tænkte sig det er “kun” et halvt år siden jeg skrev DETTE indlæg med følelserne udenpå tøjet og var enormt usikker på reaktionen, men som i kan læse i de maaange kommentarer, så sidder der rigtig mange med de samme tanker og følelser, som jeg dengang delte. Siden da er jeg vokset med vores beslutning. Jeg er ikke længere så usikker. Faktisk hviler jeg mere i mig selv end nogensinde. Jeg ved, at vi har valgt det rigtige, for os og vores børn. Uanset hvad andre mener og tænker om det.

Ugen bød også på et nyt højdepunkt for mig, om end et lille fjollede et. Men jeg fik simpelthen betaling for at spise Twix, som i øvrigt er en totalt favorit chokolade hos mig. Come on.. Life is great 😛 Apropos chokolade, så forsøgte jeg lidt senere på ugen at sukker chokere min krop til fornyet energi, da jeg dagen igennem stod med hovedet i køleskabet. Det lykkedes dog ikke helt, men selvsamme nat sov den lille mus igennem. Ikke en eneste opvågning. Yes, tænkte jeg. Det var sgu da bare en fase. En nu overstået fase. I nat måtte jeg så erkende, at jeg havde været en smule for hurtig på aftrækkeren, da barnet endnu engang legede alarmklokke natten igennem.

Tilbage til det med køleskab, så skrev jeg også lidt fjollede fakta om min store kærlighed til smeltet ost og Toblerone. Altså hver for sig. Bevares.

I dag træder vi ind i maj og det byder på lidt nyt og spændene på bloggen. I løbet af måneden får jeg nemlig besøg af en dygtig fotograf, som skal tage nye billeder, så udseende kan få en lille overhaling. Det føler jeg er på tide. Ærligt overvejer jeg også at skifte navn, altså på bloggen, men kan ikke helt beslutte mig for om det er en god ide?!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund til Bette Måsen