Koldskåls cheesecake med jordbær

Min uge som hausfrau #8

SAM_2770

Så fin top (blonde BH), som lige giver lidt ekstra til outfittet. Kan købes HER til den nette sum af 129,-. I øvrigt må jeg lige slå et slag for den, for jeg kan aldrig passe de her blonde bh’er p.g.a. de størrelse F boobies tvillingerne gav mig under graviditeten med dem. De er altid for små, men denne passer jeg altså i str. M. Uden babser på afveje.

Denne uge har lige ud sagt været hård og jeg har været helt og aldeles mørbanket. Især bette måsen har været lidt af en mundfuld. Hendes første tandlæge besøg bekræftede min mistanke. 3 kindtænder på vej på en gang. Og en hjørnetand. Lad os sige det pænt, hun var været enormt pylret. Mine ører har faktisk flere gange i ugens løb overvejet at pakke sydfrugterne og smutte syd over. De udholdt dog.

Allerede her fandt jeg ud af noget nyt. Jeg har svært ved at dele ud af mig og mit liv på bloggen, når jeg føler mig overvældet eller det hele er lidt for tæt på. Selvom jeg ofte bruger bloggen, som ventil, så har jeg haft en behov for at trække mig. På samme måde, som jeg gør i det virkelige liv, når tingene er svære. Jeg skal have lov og tumle lidt rundt med det selv, før jeg kan sætte ord på og tale om det.

Oveni det kom min kære og søde farmor på hospitalet med i blodprop i hovedet. Selvom hun er oppe i årene og det absolut ikke er første gang hendes krop laver numre, så kommer det alligevel som et chok. Allerhelst vil man jo beholde dem man elsker for altid og for nu får vi heldigvis også lov til det. Det sætter bare perspektiv i tingene. Især da jeg fik en lille nevø samme nat. Glæde og sorg i en stor pærevælling. Glæden over det lille nye liv, som kun lige er begyndt og som jeg er så heldig at være faster til. Sorgen og frygten for at mistet en, man har haft hos sig hele sit liv og som er en stor del af en. En man slet ikke forestiller sig at verden kan eksistere uden. Det er skræmmende og spændene på en og samme tid. Det har jeg haft svært ved at sluge, sætte ord på og tale om.

Om lidt over en uge fylder mine piger 4 år. Det fylder mig også med en helt masse følelser. Deres fødselsdag er en meget følelsesladet dag for mig.  Deres dramatiske ankomst til verden får stadig følelserne til at sidde udenpå tøjet og gør mig enormt taknemmelig over at vi fik lov at beholde dem. Og nu har de pludselig været her i 4 år. 4 år og jeg kan nærmest ikke forestille mig hvordan livet var før dem. De er blevet så store, kan så meget selv, vil så meget selv og de gør mig stolte hver evig eneste dag. De er som nat og dag, men har alligevel et helt specielt bånd og har altid haft det.

Imorgen slutter DENNE KONKURRENCE, hvor i kan vinde bleer og fodbolddragt 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskåls cheesecake med jordbær