4 år!!!! Og vanvittige rabatter.. – Nanna Pretzmann
Regnbuekage - let & lækker opskrift, hvor alle kan være med

4 år!!!! Og vanvittige rabatter..

imageMine troldebørn er idag fyldt 4 år. 4 år!! Jeg kan slet ikke forstår det faktum, at det klokken 9.08 og 9.09 i formiddag er præcis 4 år siden, at jeg officielt blev nogens mor. Ikke til enkelt, men til hele to baryler på en gang. Hvor heldig har man lov at være?! Med tanken på, hvor meget vi kæmpede for at blive forældre, så føler jeg mig altså lidt mere end heldig over at være velsignet med tvillinger (og en lillesøster).

Dagen er fløjet forbi og vi har blandt andet været på besøg hos mormor. Hende hev vi en tur med på stranden for at samle sten og efterfølgende spiste vi is i store mængder hos Lækkerier i Fjerritslev. Mit første visit, tiltrods for at min moder og hendes mand taler lunt om stedet. Og jeg må give dem ret. Deres Dulce de leche (fancy ord for karamel) is er intet mindre end fantastisk. Jeg var faktisk ved at dratte af stolen af ren begejstring.

image

Her til eftermiddag kom Dan hjem og vi brugte lidt tid i haven på at sætte ungernes fødselsdagsgave op – et legetårn med rutchebane og gynger – inden vi skulle kreere det frugt, som skal serveres i børnehaven imorgen. Haven er i øvrigt snart omdannet til et rent slaraffenland. Det er så hyggeligt.

Jeg synes stadig det er helt vildt svært at begribe at mine bitte små babyer på 1,9 og 2,5 kg er blevet til store piger på 4 år. Fedt, fordi de er skide skæge, møg irriterende og det bedste jeg ved. Alt i en stor pærevælling. Det er jo for vildt at gro små babyer og bagefter se dem udvikle sig til små mennesker med stærke holdninger og massere af gå på mod. At gro tre mennesker, i min vom, er klart det sejeste jeg nogensinde har foretaget mig. Hold kæft hvor er jeg bare stolt af dem!

Om lidt er det godnat til fødsellarerne og så skal jeg vist ha’ kigget nærmere på både Miinto, som har 40% (!!!) på ALT og Boozt, som har crazy days og op mod 50% på udvalgte varer. Det bliver en farlig aften 😛 Iøvrigt så er sandalerne, på billedet, fra Petit by Sofie Schnoor (HER) og dem er der altså også 40% på. Ret lækkert ikk’?

BESØG MIINTO HER & BOOZT HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnbuekage - let & lækker opskrift, hvor alle kan være med