Når alt bare spiller  – Nanna Pretzmann
Hjemmelavede kræmmerhuse med is, guf og jordbær

Når alt bare spiller 

image


Dagen har været noget nær perfekt. Solen har skinner fra skyfri himmel, gæsterne blev nydt og ungerne ligger nu alle tre og snorker lystig omkring mig. En ved siden af og to i fodenden. Jeg kunne ingenlunde tænke en mere perfekte afslutning på en helt perfekt dag.

Der er blevet spist, talt, badet, løbet i bar røv (mest børnene) og grillet til den store guldmedalje. Pigerne har fået dejlige gaver, men allermest nød de vist bare alt den opmærksomhed der var at hente fra hele den pukkelryggede.

De var dejlig beskidte og helt og aldeles udkørt, da vi nåede aftenstid og der gik da heller ikke mere end et par minutter før den første snorkede løs. Det er hårdt at fylde fire år og blive fejret med maner til en vaskeægte Smølfefest med alt for mange balloner, regnbuekage, Smølfe kys og Smølfe skumfiduser. Vi gik all-in på temaet og jeg glæder mig til at vise jer lidt mere i løbet af de næste dage. For nu tror jeg at jeg vil gøre ungerne kunsten efter og trække torsk i land. Moderen er nemlig helt fyldt op af solskin og kærlighed. Det skal lige fordøjes med en god nats søvn.

image

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede kræmmerhuse med is, guf og jordbær