Udnyt at pundens værdi er faldet & shop løs – Nanna Pretzmann
DIY: Prinsesse tutu & fe stav

Udnyt at pundens værdi er faldet & shop løs

Indeholder affliate

Som de fleste nok efterhånden har hørt, så har England meldt sig ud af EU. Det medførte straks at  den engelske punds værdi faldt og da en af mine udenlandske favoritter tilfædigvis er Asos, som er engelsk, så synes jeg da man bliver nød til at drage lidt fordele af situationen. Asos danske priser er nemlig påvirket af den engelske valuta kurs – det kan i også se på deres priser, som altid er lidt skæve. Noget andet er at mange af Asos (især deres eget mærke ASOS) ting i forvejen er vanvittige billige, så jeg trak i går i shopping outfittet og gjorde min pligt. Min dankort glødede ikke engang. Det til trods for flere køb. I øvrigt har Asos også fri fragt og også fri retur, hvis man fortryder eller købene ikke passer. Det er ret nice.

asos pundet er faldet

  1. Det første jeg gjorde var selvfølgelig at falde over DENNE maxikjole, som jeg købte for et par uger siden og endnu ikke har noget at bruge, til 135,-. Den kostede 217, da jeg købte den. Vildt billigt, men nu er den altså endnu billigere.
  2. DEN HER håber jeg sådan vender tilbage i min størrelse. Jeg er vild med den og ærger mig grænseløs over jeg ikke har fået fingrene i den.
  3. Til gengæld fandt jeg så DENNE nederdel i blå, som også har de skønne polka dots, som jeg pludselig synes er helt fantastiske.
  4. Den mint grønne kjole HER ser så skøn, luftig og sommer danse klar ud. Og så koster den kun 211,-. Den selvfølgelig med mig i kufferten til Kreta.
  5. Guldprikkerne er helt vildt skønne og jeg ser DENNE lækre YAS sag med et par sandaler og en crossbody taske.
  6. T-shirts har jeg efterhånden igen af, men HER får man to styk for 141,-.

 

Tip – hos Boozt har de lige nu – køb 4 ting fra udsalget og få den ene del GRATIS 🙂 Find tilbuddet HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Prinsesse tutu & fe stav