Ganni t-shirts med frugt – sommerens musthaves – Nanna Pretzmann
Slut med rød hovedbund på sommerferien

Ganni t-shirts med frugt – sommerens musthaves

Indeholder affliate links

Ganni-Murphy-t-shirt-frugt

Jeg tror de fleste af os kender Gannis sjove og sommerlige Murphys t-shirts. Især den med banan var ret populær og jeg ærgede mig selv over at være en smule for lad i måsen til at nå at få fingre i den. Nu er Ganni t-shirtsene tilbage i 3 lækre nye varianter og så gælder det nok om ikke at være for dvask som mig, for jeg kunne forestille mig at det pludselig går stærkt og frugterne er revet væk fra alle hylder 😉 Jeg selv er lidt varm på den pinke ananas eller citronen.. Det er svært at vælge synes jeg.. Umiddelbart er jeg mest til den pinke ananas, men jeg har et eller andet med citron for tiden. Måske fordi der er et citrontræ lige uden for vinduet 😛

I kan se alle varianterne af Gannis tee HER og finde pink ananas HER, citron HER og lilla banan HER 🙂

Og tjek lige DEN her Ganni nederdel. Jeg har klikket den hjem til en barnedåb på søndag, så håber den er ligeså pæn in real life og altså ikke mindst sidder pænt på mig 😛

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med rød hovedbund på sommerferien