Mød charmøren Erik fra Syd Norge – Nanna Pretzmann
Roadtrip til de danske sydhavskyster

Mød charmøren Erik fra Syd Norge

Indlægget er sponsoreret

image

Da vi tullede rundt oppe i Norges land, i blandet andet Dyreparken og Kristiansand, begyndte jeg at følge Visit Norway og det mere lokale Visit Sølandet på Instagram. Det gør jeg ofte når vi rejser, altså finder lokale sociale profiler jeg kan følge for inspiration til hvad vi kan, skal og vil se og opleve. Det er jo nu engang oftest de lokale som ved lige mest om områderne og præcis hvad der befinder sig i området, som vi turister burde se. F.eks. fandt vi inspiration til at besøge Risør og jættegryderne. Vi endte med at have den hyggeligste dag, hvor vi plukkede skovjordbær og nød den smukke natur.

image

Risør

Flere gange under vores besøg i Norge studsede jeg dog over og grinte af at billederne jeg fandt var fra et fårs perspektiv.. Altså som om at et får oplever og deler sine oplevelser. Det synes jeg var ret skægt 🙂 Og nu egentlig ret passede med tanke på at nordmændene hvert år slipper 2 millioner får løs i fjeldene og skovene. Uden opsyn og næsten uden begrænsninger for deres færden.

Jeg fandt hurtigt ud af at fåret Erik var ham som huserede i Syd Norge, hvor vi jo befandt os. Erik er lidt af en charmer, som ikke har brug for Netflix for at score 😉 Men hvem har egentlig også brug for det med den norske natur og solnedgangen 😛

Haha jeg synes simpelthen at det er genialt fundet på. Der er 4 får, som har fået hvert sit kamera, som rummer skønne personligheder og som deler sine oplevelser rundt omkring i Norge på én fælles Instramprofil. Super måde at inspirerer på og helt ærligt så synes jeg det er skønt med den slags humoristiske indslag i hverdagen. Det er altså dejligt, at have noget at grine af. Og hvem kan ikke li’ brægede får med personlighed og også følge deres charmerier. Du kan se meget mere på Instagram HER eller Facebook HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip til de danske sydhavskyster