NannaPretzmann.dk
Små skænderier og appelsiner i tonsvis

One pot lasagne med 3 slags ost

one pot lasagne med tre slags ost

P7050904 P7050910 P7050912

 

One pot pasta er jo som bekendt et ret stort hit herhjemme og jeg har nu taget det et skridt videre og forsøgt at kaste med ud i one pot lasagne. Vi elsker nemlig lasagne, men knap så meget alt opvasken efter at lave det. Med denne opskrift bruger man kun en gryde. Vi elsker ost, så der er 3 slags i 😛 Det tager cirka 35-40 minutter at lave retten, men størstedelen af tiden passer den sig selv. Hvis du er på udkig efter en lynhurtig aftensmad, så kan DENNE lækre pasta med asparges og ærter anbefales. Lasagnen gik rent ind herhjemme, hvor både spaghetti med kødsauce og lasagne står meget højt på favorit listen. Lige ved siden af pomfritter 😛

Opskrift på one pot lasagne med 3 slags ost

3-4 personer

  • 2 spsk olie
  • 1 løg snittet fint
  • 4 fed hvidløg
  • En håndfuld hakket frisk oregano (kan erstattes med tørret)
  • 400 gram hakket oksekød
  • Salt & Peber
  • 200 gram pastaplader
  • 1 glas tomatsauce (jeg har brugt Dolmio)
  • 100 gram revet parmesanost
  • 100 gram mozarella
  • 3dl vand (erstat eventuelt med 2dl vand & 1 dl rødvin)
  • 100 gram mozarella (i mindre stykker)
  • 150 gram ricotta ost

 

Pynt:

  • Frisk hakket oregano
  • Parmesan

 

Varm olien i en gryde. Svits hvidløg, oregano og løg. Kom oksekød i samt salt og peber. Fordel pasta pladerne (knæk dem i mindre stykker) og hæld skiftevis tomatsaucen over og drys parmasan samt mozarella, så du laver lag med pladerne. Hæld vandet over og lad simre under låg i cirka 20 minutter indtil pastapladerne er bløde.

Tag låget af og kom mozarella stykker på toppen. Tag en spiseske og fordel ricottaen i “klumper” over lasagnen. Kom låg på i cirka 3-4 minutter til osten er smeltet. Drys med hakket oregano inden severing.

 

Find også opskrift på // One pot pasta med frisk pasta, asparges og ærter i cremet sauce // One pot pasta med kødsauce // One pot pasta // Rødbede boller// Pizzasnegle // Toffifee cheesecake //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små skænderier og appelsiner i tonsvis