Pisse meget tak!!! – Nanna Pretzmann
Når skilsmisse bliver en realitet

Pisse meget tak!!!

Jeg er sendt helt og aldeles i knæ over alle de søde, skønne, støttende og hjertevarme beskeder, som er væltet ind fra jer. Jeg har læst hver og en af dem, både på Instagram, Facebook, her og snappen og det rør mig helt ind i hjertet at så mange tænker både på os og børnene. Tak – virkelig pisse meget tak, fordi i gjorde det til en god og varm oplevelse, at dele noget så skide svært. For det er hvad det er lige nu. Skide svært. Følelserne vælter rundt i min krop og det er enormt overvældende og svært at rumme både mig selv og følelserne. Og at miste min farmor midt i det hele er tæt på at slå mig ud.

Men vi kommer ud på den anden side. Det er jeg sikker på. Selvom at der er dage, hvor det ikke føles sådan og det hele er fuldstændigt uoverskueligt, så er der flere og flere af de dage, hvor det føles som om vi er på rette vej og at vi nok skal klare skærene. Jeg har en enorm sød familie, som støtter så godt de kan på hver deres måder. Det betyder mere end de aner, at jeg stadig som plus 30 kan komme hylende hjem, når lokummet brænder. Min far sagde den dag hvor jeg blev konfirmeret, ligesom hans far havde sagt til ham, at døren altid vil stå på klem. Og det løfte har både mit moderlige og faderlige ophav altid opfyldt. Vi kan altid komme hjem!
Pigerne tager situationen i stiv arm og delte da også lystigt inde ved tandlægen den anden dag, at far bor et andet sted nu. Det var mere moderen, som ikke helt vidste hvordan hun skulle reagere eller sige til den informations deling. Men børn er bare så umiddelbare og for dem, i hvert fald imens de er så små er tingene altså ikke så komplicerede og der er jo ikke rigtig noget filter på dem. Mor og far er bare ikke kærester mere og nu bor far et andet sted. Vi voksne lægger langt flere tanker i det på børnenes vegne end de gør. Men selvfølgelig er vi obse på om der kommer en reaktion og at det er okay at savne enten mor eller far. Og heldigvis er det jo noget vi kan snakke om.
Men tak – bare pisse meget tak!

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når skilsmisse bliver en realitet