Støvsugeren til familien med kæledyr

Fra fru til frøken

For et par dage siden gik skilsmissen igennem. Jeg er nu officielt igen uden mage og single. Det er sgu ærlig talt en ret underlig følelse. Selve skilsmisse delen, altså papiret, for det er jo det, det er. Et stykke papir på hinanden. Ja jeg er nok ikke den helt romantiske type, for egentlig har det med bryllup aldrig været noget jeg har gået og drømt om fra barnsben, som man høre nogle kvinder (og mænd) berette. Og vores bryllup var jo altså også kun en tur på rådhuset, allermest af praktiske årsager. Men ja skilsmisse dele, papiret, gør jo egentlig hverken fra eller til. Men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde det ikke føltes lidt som en fiasko. Altså at jeg føler mig mislykket. For come on. Vi nåede ikke engang at være gift i tre år. Vores forhold varede 9 år, men gift var vi altså ikke længe.

Nå, men nu er jeg altså ikke nogens fru længere. Men går man egentlig tilbage til at være frk, som inden ægteskab?! Eller er man fortsat en fru? Egentlig har jeg altid synes at frøken lyder meget bedre end fru. Men jeg mistænker lidt, at jeg altså forsat er en fru. Bare uden en hr.

Egentlig er det vel også en smule forældet og fuldstændig ligegyldigt. Jeg ville egentlig bare tjekke ind og lade jer vide, at jeg stadig er i live. Bare i en single udgave. Jeg ved jeg ikke er frygtelig aktiv pt, men jeg må indrømme, at jeg segner udmattet om, når vi kommer til aftenstid, hvor jeg egentlig gerne ville tjekke ind her på domænet og læsse lidt af.

Lidt bonus info: man bliver skilt via nettet nu. Med sit nem-id. Ret upersonligt og nærmest så let at man kunne komme til at gøre det i arrigskab. Separationstiden kan nemlig hoppes over, så man går direkte til skilsmisse.

image

 

2 kommentarer

  • Pernille

    Hej Nanna…giver denne blog nok til at du kan fortsætte som hjemmegående efter skilsmissen? mvh Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvsugeren til familien med kæledyr