Forresten da også #18 – Nanna Pretzmann
I er hermed inviteret...

Forresten da også #18

img_1134

 • Er jeg træt med træt på i disse dage. Ungerne lyder som søløver og skiftes til at hoste, så lungerne hopper natten lang. I dagstimerne skifter de imellem at være slatne og helt friske. Typisk refleks fra deres side, når nu det virkelig er blevet koldt. Det sker hvert år. Forhåbentligt varer det ikke ugevis som det plejer.
 • Må jeg lige nævne, at jeg igår fik min nye sofa hjem. Og selvom madras og puf løsningen har været vældig hyggeligt, så var det fedt at kunne smide sig på sofaen igår aftes. I dagens anledning havde jeg selvfølgelig også tændt op i brændeovnen. Jeg synes den er sååå fin, men jeg er spændt på om jeg fortryder mit stof køb. Her tænker jeg børn og i forhold til at holde den pæn. Imprægnering har den fået!
 • Har sofaen været skøn at være i besiddelse af netop idag, hvor ungerne skranter. Der er nemlig blevet puttet ekstra meget og lige nu er der faktisk to omkring mig som sover.
 • Har jeg spist tre chokoladeboller. Hjemmebagte så det tæller vel egentlig ikk’?! Tænker i hvert fald jeg ikke har spist den sidste chokoladebolle idag 😛
 • Skal trekløveret hen til deres fader idag. Jeg påtænker at sove indtil de arrivere hjem igen imorgen. Højest afbrudt af chokoladebolle spisning.
 • Har jeg brudt min udfordring til mig selv idag. Jeg havde jo udfordret mig selv til ingen madvarer handel i oktober, for at komme til bunds i køkkenskabe og fryser. Det drejer sig om en citron til 5,5,- og min samvittighed er helt elendig. Men jeg manglede altså til en citronglasur, som ikke kunne undværes.
 • Har jeg i iøvrigt byttet mig til at mange madvarer via Facebook gruppen “værs’go nul regler. byt/giv væk”, at mine skabe bugner, så tror mit stop madvarer køb (på nær en citron) fortsætter i november. Gruppen er kun for Nordjylland, men mon ikke der findes andre for resten af landet. I hvert fald et super bæredygtigt initiativ.
 • Min første hønse kærlighed Åse er fløjet til himmels. Hun døde lykkelig og gammel hos min mor, hvor hun var i pleje og sidenhen blev, fordi vi syntes det var synd at flytte hende igen. Hun var sgu en sej madamme med lidt af en personlighed. Er det fjollet at jeg blev ret trist over hendes himmelflugt?!

2 kommentarer

 • Anne

  Sofaen ligner til forvekslingen min – og nej, stoffet er måske ikke det mest praktiske, men med tekstilrens kommer man langt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I er hermed inviteret...