Direkte fra campen i Afrika

Hjemme igen og nu med nøglen til vores nye hjem

img_1662

Så er jeg landet i DK igen. Midt i snevejr og frostgrader. Sikke en kontrast til savanne jeg den seneste uge har befundet mig på. Jeg må også indrømme, at kulden der slog om os, da vi hoppede ud på den Jydske muld i Aalborg lufthavn fik det til at gippe i mig og sendte chokbølger igennem nervesystemet. Men ikke desto mindre var det med taknemmelig og lettelse i maven jeg ankom. Vores flyv fra Nairobi til Amsterdam var forsinket og faktisk landende vi nøjagtig som boardingen til Aalborg skulle lukke. Jeg kunne simpelthen ikke bære at strande i Amsterdam og dermed ikke nå hjem til mine piger. Selvom det har været den vildeste oplevelse at rejse til Afrika, da havde jeg altså nået mit maks med at undvære. Det gjorde helt ondt i maven til sidst. Derfor stod den over stok og sten i den vildeste spurt igennem lufthavnen. Jeg ankom med højrødt ansigt og med sveden drivende af mig – en løbetur ovenpå en uges heftig indtagelse af rødvin, smøg og sidden på måsen gør intet godt for kondien skulle jeg hilse og sige – men vi nåede den og det var jeg lykkelig for! Og faktisk formåede den tabte tid og forsinkelse vi havde givet afgangen faktisk at blive indhentet under flyvningen. Således landede vi i Aalborg præcis som planlagt. Dog var bagagen udeblevet og er i skrivende stund endnu ikke dukket op, men mon ikke den kommer 😉

Farfar blev kørt hjem, lillesøster ligeså og endelig kunne jeg hente mit trekløver. Der blev kysset, krammet og holdt i hånd til den store guldmedalje. Ingen tvivl om vi alle havde savnet hinanden. De store krøb under min dyne, da vi nåede hjem og kravlede til køjs og det var lige hvad vi trængte til. Nærhed og fælles snorkning.

Morgenstunden stod på at fortælle pigerne om vores nye hjem. Jeg havde med vilje udskudt det til allersidste stund. Det troede jeg ville fungere bedst for dem. De blev bare glade og tog det som en spændende nyhed. Morgenen brugte vi således på at pakke dytten til bristepunktet med dyner, madrasser og tipi. Vi blev nemlig hurtigt enige om at en overnatning på vores nye adresse måtte være det helt rette. Og ingen overnatning i stuen uden tipi, telt og tonsvis af puder og dyner.

Klokken ti ankom vi, fik nøglerne og dagen er herefter gået med leg, putte i telt og tegnefilm. Aftensmaden sprang jeg let og elegant henover med et par klik på JustEat. Oh the joys, når man igen bor i en større by. To klik og mad til døren var virkelig en last sidst jeg boede i Aalborg. Jeg håber jeg i mellemtiden er blevet mere fornuftig, men elsker samtidig at løsningen findes 😉

Ungerne var så trætte, at de faktisk alle tre sover omkring mig. Det bliver spændene hvornår de så vil op.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Direkte fra campen i Afrika