Knald for livet.. helt bogstaveligt – Nanna Pretzmann
Sådan forsøger jeg at passe på mig selv

Knald for livet.. helt bogstaveligt

Sponsoreret

do-it-forever-1000x625

Jeg var ikke sen til at sige ja, da jeg fik tilbud at dele nedenstående sponsorede video. Jeg synes nemlig Spies reklamer er overordentlige morsomme og i samme ombæring må jeg da straks indrømme, at problematikken ikke ligger så frygtelig fjern fra min virkelighed. Jeg har jo trods alt tre små børn.

Kort fortalt, så knalder man altså langt mindre jo flere børn man har. No big surprice, men men men sex er altså knaldhamrende (høhø) vigtigt! Ikke kun af det åbenlyse faktum, at det er ganske rart, men altså også fordi det faktisk forlænger livet med op til 8 år. Her kommer Spies ind i billedet. De vil nemlig gerne have vi forældre trækker i arbejdsskoen og dyrker en masse livsforlængende sjov. Som de siger, så stopper man ikke med at have sex fordi man bliver gammel. Man bliver gammel, fordi man stopper med at have sex.

Det viser sig at danskere har 102% mere sex på eksotiske rejser og billetterne til de destinationer kan Spies selvfølgelig være behjælpelige med og det endda med rabat. Jo større indsats man har gjort for Danmark, altså jo flere børn man har, jo større rabat er der at hente. Skulle man ikke have børn er der altså stadig penge, at spare for at være loyal kunde i “Do it forever” knalde klubben. Men se nu selv mere nedenfor og få et godt grin!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan forsøger jeg at passe på mig selv