Raser Frost feberen også hos jer? Så kig med – Nanna Pretzmann
Dette års julekjole og noget om Body Sds

Raser Frost feberen også hos jer? Så kig med

Sponsoreret

Processed with MOLDIV

 

// Elsa & Anna kostumer // Elsa dukke // Frozen slot // Olaf kuffert // Olaf trøje // Anna dukke // Frost sengetøj // Is slot //

Siden pigerne første gang så Frost har Frost feberen hærget i vores hjem. Selv Sigga har helt styr på hvem Elsa og Anna er.

Sidste år fik Celina en Frost udklædningskjole af vores yndlings moster i julegave. Jeg har ikke tal på hvor mange timer den er blevet leget i. Ja faktisk var den med os hele vejen til Thailand. Den blev simpelthen slidt op. Til sidst kunne hun ingenlunde klemme den over hovedet længere, men Sigga overtog og sled de sidste stykker stof ud af den. Det må siges at ha’ været en julegave, som røg direkte ind på toplisten. Sidenhen er en Anna kjole kommet til og jeg overvejer om pigerne ikke skal have en ny Elsa kjole igen. Jeg ved jo hvor mange timers leg der gemmer sig i den.

Men efter at have luret i Ellos udvalg af Frost udklædning og legetøj er jeg blevet lidt i tvivl. Ikke i tvivl om at kostumet vil være et hit, men nærmere om noget af alt det andet vil hitte endnu mere. Jeg er nemlig ret sikkert på at f.eks. både sengetøj, Olaf kuffert og dukkerne vil tage kegler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette års julekjole og noget om Body Sds