Hola chicas – Nanna Pretzmann
Sqashboller med spinat

Hola chicas

img_3342

Så synes jeg simpelthen det var på tide med et lille hej herovre fra den Dominanske Republik. Vi ankom søndag eftermiddag og har ikke foretaget os meget andet end at slikke sol, bade og æde is siden. Vi nyder ferien i fulde drag kan man velsagtens sige. Vejret er fantastisk og her er så smukt.

Turen herover gik over alt forventning og ungerne klarede det hele så flot. Ja faktisk er jeg ovenud imponeret over mine tre poder, som bare var en drøm at rejse med. Pludselig er de alle tre så store og jeg skal næsten bide mig i læben for ikke at blive helt nostalgisk og rørt hver gang jeg beundre dem. Jeg er simpelthen så voldsomt stolt over dem. Tænk sig at kunne ruge sådanne nogle små fantastiske mennesker ud.

I morges, meget tidligt, skulle vi have været ude og se hvaler. Og vi havde glædet os noget så inderligt. Desværre blev jeg syg i nat – på den meget Ulrik kaldende måde – og pigerne har faktisk alle fulgt trop i løbet af natten og dagen. Jeg ved ikke om det kan være maden, vandet eller vi har slæbt noget med hjemmefra. Ærgerligt, men den slags sker jo og så må vi se om hvalturen kan blive en anden dag, for hvalerne vil jeg nu stadig gerne se! Vi har brugt det meste af dagen på hotelværelset, drukket cola og spist yoghurt, for at komme til hægterne igen. Men det kan nu også noget. Sådan en total afslapnings dag kun i hinandens selskab. Minus bræk har det jo været helt hyggeligt.

I skrivende stund er klokken 16.20 og Zilje var blevet så frisk hun kunne smutte med de andre til poolen. Celina, Sigga og jeg holder imens stand på værelset og jeg så mit snit til at sende en lille hilsen hjem. Om lidt tror jeg den står på kartoffelchips og IPads. Forhåbenligt er vi alle friske igen imorgen efter en god nats søvn.  I så fald står der mere badning og is spiseri på menuen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sqashboller med spinat