Skilsmisse #10

Så er vi dem der er skredet.. lige om lidt

Sponsoreret

img_3137

Tørklædet er fra Cellbes og er så lækkert blødt og varmt.

 

Imorgen fiser vi mod Kjøbenhavnstrup til en enkelt overnatning og søndag.. ja søndag.. rejser vi 14 DAGE.. 14.. til den Dominanske Republik. Jeg glæder mig som en barn til en is på en varm sommerdag. Ja faktisk hungre min krop nærmest efter afgang, nu hvor den nærmer sig med raske skridt. Det er lige præcis hvad vi har brug for. 14 dage hvor de vigtigste beslutninger bliver hvor mange is vi skal spise og hvor mange timer vi skal spendere i henholdsvis poolen og ved stranden. Hvem sagde luksusliv 😀 Vi har også fornøjelsen af all-inclusive, så der er dømt frit is budget. Det er noget ungerne ser frem til. Og det gør jeg egentlig også 😉

Jeg synes egentlig også vi trænger til noget varme. Sådan at blive varmet godt igennem, helt ind i knoglerne. Selvom jeg pakker mig godt ind og faktisk har investeret i nye tørklæder i den anledning, så er jeg altså en værre frossenpind, som fryser størstedelen af tiden på denne årstid.

Ugen er fløjet afsted med at få styr på praktiske gøremål inden afrejse, såsom malaria piller. Som jeg nævnte tidligere på ugen har det været lidt af en opgave, hvor jeg skiftevis har rendt på apoteket og ringet til lægen. Hurra for teknologi. Mest når det virker en tand bedre og de papirløse recepter faktisk lander på apoteket og ikke i outer space 😛

Onsdag aften manglede Zilje pludselig en betydelig del af sit hår. Hun havde åbenbart flirtet lidt med en saks og fritsen var en kende til den eksperimenterende side. Lettere desperat ringede jeg til nærmeste frisør for en redningsplanke. De havde heldigvis en ledig tid torsdag formiddag og således har hun nu pandehår den bavian. Frisør turen sluttede vi af med en købe en spandfuld is, flødeboller og bær. Vi skal jo i træning til ferien, så vi ikke får ondt i mavsen, når is spiseriet for alvor sætter ind 😛

Jeg har taget mig den frihed og planlægge lidt indlæg til jer de næste par uger. Jeg kan nok ikke helt lade være med at kigge ind med nyt, men som udgangspunkt vil jeg prøve at holde fri og nyde tiden med ungerne. Det trænger både de og jeg til! Måske der ryger lidt flere billeder på Instagram og snap. På IG hedder jeg @nannapretzmann, hvis i har lyst til at kigge med. På Snapchat går jeg under navnet tvillingernesmo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skilsmisse #10