Kanelsneglekage med vaniljecreme

Jeg skal på weekend getaway plus et hundekoldt badeværelse

Sponsoreret

img_3673

img_3671

Jeg har netop klikket flybilletter hjem til mig og kun mig. Jeg mindes egentlig ikke, at det nogensinde er sket før, at jeg er taget af sted helt på egen hånd. Men ikke desto mindre er det, det jeg planlægger nu. Et weekend getaway på egen hånd.Eller det vil sige, at det egentlig kun er selve rejsen der bliver solo.  Jeg smutter nemlig ned til mit faderlige ophav og hans kone i Litauen. Nærmere bestemt Vilnius. Jeg har været der et hav af gange før, men aldrig på egen hånd. Og det trænger jeg altså til. At få lov at opleve byen, spise mad i fred og ro og se verden lidt uden mor briller. Jeg elsker mine børn, men jeg er også nået dertil, hvor jeg kan nyde tiden uden dem. Meget faktisk. Jeg lader virkelig op og føler mig altid fyldt med overskud, når vi igen ses. Og jeg må også indrømme, at jeg glæder mig til at være sammen med min far uden børn. At kunne fordybe sig lidt i samtale, besøge hans restaurant ved aftenstid og være flere timer om måltidet. Det skal nok blive godt.

Men flybilletter er ikke det eneste jeg klikkende hjem. Jeg klikkede faktisk også noget så eksotisk som en bademåtte hjem fra Cellbes. Jeg er nemlig skide træt  af at hundefryse mine fødder hver gang jeg benytter toilettet i kælderen. Der er ikke varme dernede, så fliserne forestiller jeg mig er nogenlunde ligeså kolde som en eskimo mås. Nu jeg var i gang klikkede jeg matchende håndklæder hjem. Og undervejs nåede jeg selvfølgelig også lige at forelske mig i to forskellige spejle og en lysestage, som jeg forestiller mig også ville pryde det lille mikro toilet. Jeg må indrømme, at jeg intet har gjort ved det lille bitte rum siden vi flyttede ind, men jeg forestiller mig, at det skal peppes lidt op med hygge inventar, da det faktisk også agere gæstetoilet, når vi er beriget med den slags.

Untitled #22

 

Og jeg synes altså ikke vi kan komme udenom effekten af levende lys. Og den lille lanterne er altså smadder hyggeligt. Og faktisk føles det pludselig ikke som om jeg kan leve uden et nyt spejl. Det vil virkelig klæde rummet at få en udskiftning 😛 Heldigt for mig (og måske dig) er der altså tilbud hos Cellbes pt. Man kan nemlig købe 3 ting og få den billigste gratis med koden 1176. Det gælder for mode, accessories, sko og boligtekstiler til og med 28/2 2017.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsneglekage med vaniljecreme