Lyserøde sneaks?! Pep hverdags fussen op – Nanna Pretzmann
Weekend i Aarhus

Lyserøde sneaks?! Pep hverdags fussen op

Indeholder reklamelinks

Puma-Court-Star-lyserøde-sneaks

Pludselig en aften, for et par uger siden, fik jeg en ide om, at jeg måtte eje et par lyserøde sneaks. Ja faktisk var min spontane indskydelse så stærk, at det nærmest blev et must. Og alle ved den slags ikke kan vente specielt længe. Derfor var jeg også ret snap på fingrene, skyndte mig ind på Zalando og klikkede et par lyserøde sneaks hjem. Inden de nåede at arrivere, ganske hurtigt i øvrigt, nåede jeg at fortryde et par gange eller tre. For helt ærligt, ville jeg få dem brugt? Jeg er ærlig talt til de mere sikre farver, når det kommer til sko. Eller måske er det bare generelt sådan, at alt mit fodtøj nærmest er sort. På nær et par leopard farvede stilletter i bunden af skabet. Hvis jeg da egentlig stadig har dem. Det tror jeg faktisk ikke.

Puma-court-Star-lyserøde-sneaks

Får jeg brugt de lyserøde sneaks?

Men nu har jeg svaret. Et højt rungende ja. Jeg elsker dem og bruger dem meget. Ikke nok er de behagelige, for mine flade-skoes-glade-fusser. Jeg synes også de er drønsmarte. Den lyserøde farve er lige i øjet til det kommende forår. Den mere modeorienterede får nok ukontrollerbare træk, når jeg kalder dem lyserøde. Den korrekte betegnelse er nok nærmere koral. Men ærligt alle de farvebetegnelser gør mig en smule rundforvirret og jeg er vist bedre kendt i den gængse fare palette.

Og fik jeg lige et indlæg til at gå på udenlukkende sneaks? Ja det gjorde jeg faktisk. For jeg elsker nemlig det faktum, at jeg pludselig ikke er så farveforskrækket, når det kommer til beklædning til fusserne. Det pepper lige hverdagsklunset et hak op og jeg skal altså ha’ flere i andre kække farver. Nu skal jeg bare lige også ha’ fundet ud af hvordan man holder sådan et par krapyler rene. Jeg har aldrig forstået dem, som faktisk formår at holde sneaks skinnende hvide. Bruger de dem ikke? Gemmer dem i bunden af skabet? Eller må man bare ikke gå med dem i regnvejr? Hvad er hemmeligheden bag skinnende hvide sneaks?

Og så tror jeg faktisk også, at jeg skal se nærmere på tasker med farve. F.eks. synes jeg, at denne er fantastisk smuk. Suk, hvem der bare havde en konto, som var ved at bugne over. Havde jeg var den allerede på vej i posten 😉

 

Køb Puma Court Star og spar 10% med koden CPNADRBK

 

6 kommentarer

 • Heidi

  Hvordan er i de størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Skoene er fine og ligeså skjorten! Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så fik jeg dem endelig købt og de er jo simpelthen bare for fede! Men ak… Troede jeg kunne nøjes med 37,for det virkede okay i butikken,men må nu konstantere,efter at have haft dem på to gange,at de er et nummer for små.. Øv øv øv og atter øv! 😫

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Aarhus