Skilsmisse #14 Sandheden bag skilsmissen

Tips til gratis streaming og 7 serier du skal se på Netflix

Chromecast

Vi har jo som bekendt ikke “rigtig” tv, men bruger udenlukkende streaming tjenester via en Chromecast. Faktisk købte jeg Chromecast (reklamelinks) efter anbefaling fra nogle af jer og det har jeg altså ikke et sekund fortrudt. Det er super smart og let at bruge. Jeg anede ikke hvad det var, da jeg først fik tippet, men det er blot et lille stik til tv’et, som virker via wifi. Når den er sat i tv’et kan man hente apps til sin telefon eller Ipad, f.eks. Netflix, og herefter se direkte på tv’et med telefon/IPad som controller. Det kunne ganske enkelt ikke være mere simpelt. Vi bruger en blanding af gratis tjenester og betalings. Det praktiske er at der ingen bindingsperioder er på tjenesterne, så det er let at skifte lidt rundt.

Oprindeligt opsagde vi tv-pakken for at spare penge, så jeg kunne gå hjemme. Men selvom omstændighederne har ændret sig sidenhen, så er jeg blevet så glad for løsningen, at jeg har valgt at bibeholde den. Ligesom jeg også stadig holder mig til at spare på madbudgettet. Vanerne sidder ligesom allerede på rygraden, så jeg tænker knapt over det længere. Og de penge jeg spare kan sagtens bruges andre steder.

Gratis streaming tjenester 

Mtv har en app “MTV Play“, hvor det er muligt at se Teen Mom, Cat Fish, Ex on the Beach og alle mine guilty pleasure shows ganske gratis. Jeg elsker det ganske enkelt.

Dr1 appen er ganske gratis og her kan man f.eks. få sit “Gift ved første blik” fiks eller ungerne kan se Ramasjang live.

Viafree er den gratis version af Viaplay. Der er en del mindre at vælge imellem og en smule reklamer, men den er som nævnt gratis og det er muligt at se f.eks. Forsidefruer og Familien fra Bryggen. Blot en uge forsinket i forhold til sendetiden i tv.

Øvrige streaming tjenester vi bruger

MinBio står højt på ungernes liste. Her findes alt fra gamle klassiske film fra egen barndom til nye tegnefilm. Ungernes favoritter er Barbapapa, Smølferne og Mascha og Bjørn. Lige nu kan man prøve 14 dage, for en krone.

TV2 havde vi, da badehotellet kørte. Det kan jeg altså ikke undvære 😛

Viaplay har vi i perioder haft, men pt bruger vi blot den gratis version, Viafree.

HBO havde vi i en periode, for længe siden, for at se Game of trones. Måske den snart skal have et tjek igen.

Sidst, men ikke mindst, Netflix, som altså er den streaming tjeneste vi længst har sværget til. Lige pt er der kommet massere af nye sæsoner og jeg tænker, at jeg lige vil dele nogle af mine favoritter med jer 🙂

7 serier i skal se på Netflix

Døde piger lyver ikke 

En serie om mobning, som fører til selvmord. Vi følger Hannah op til den dag hun bestemmer, at livet skal slutte og ser konsekvenserne af hendes valg. Serien er både fængende og skræmmende.

Suits

Harvey og Mike er tilbage i helt nye afsnit. Sæson 5 er nemlig lige kommet online. Jeg har allerede slugt hele sæsonen og jeg kan kun sige, at den er værd at se. Lækre og drømsmarte advokater. What’s not to like.

O.J. Simpson

En af de største sager i det Amerikanske retssystems historie. Gribende historie, som kommer under huden på en. Til trods for de overvældende beviser lykkes det alligevel forsvaret, at vække tvivl om O.J. skyld.

The Good Wife

Jeg er vild med Alicia og hendes evner som advokat. Da hendes mand, statsadvokaten, ryger ud i en skandale om korruption og hans utallige besøg hos en prostitueret afsløres, sættes hun i en ulidelig situation. Jeg er kun i sæson 2 og der er heldigvis hele 7. Jeg lister mig til et afsnit, hver gang jeg har en ledig stund.

Slasher

Er man til gys, blod og hemmeligheder, så er den serier lige noget. Der går lidt Scream og klassisk gyser i den, men jeg blev nu alligevel optaget af serien og forskrækket en del gange 😉

Bloodline

Da den ældste søn i familien vender hjem begynder problemerne for alvor. Hemmeligheder afsløres og den familie, som på overfladen synes perfekt, begynder langsomt at krakelere. Indtil det virkeligt går galt.

The affair

Under et familebesøg på en diner tiltrækkes Noah og Alison straks af hinanden. De er gift, bare ikke med hinanden, og på et tidspunkt bliver fristelsen for stor for dem begge og de indleder en affære.

 

–> Mangler jeg nogle apps? Og har i nogle serie anbefalinger, så del endelig i kommentarfeltet?

   

12 kommentarer

 • Vibeke

  C more har også en rigtig god app, men mange af de nye film, hvis man mere er til film end serier 😉 og er man til gode gamle danske film som er Dansk filmskat også værd at investere i 🙂
  Vi har dem gennem kærestens Telmore abonnement, og ellers koster de lidt hver mdr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem har jeg slet ikke prøvet – må fluks tjekke det 😀 Er det egentlig ikke noget med det er ret billigt, når man har Telmore? Synes jeg, at jeg har hørt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Døde piger lyver ikke er bare god👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger meget appen Dplay. Der kan man se programmer fra fx kanal 4 og kanal 5 gratis. Fx de unge mødre osv 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også ‘The good wife’, og kan fortælle, at den kun bliver bedre som afsnittene går! Er ved sæson 7 og har kun 2-3 afsnit tilbage(!), så det kunne jo være at jeg skulle begive mig ud i nogle af de andre serier, du skriver om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kan anbefale bibliotekernes filmstreamingstjeneste filmstriben.dk der giver et antal gratis film hver måned. Der er rigtig meget at vælge imellem, både nye og gamle film og der kommer ret tit nyt til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har været sygemeldt i halvanden måned med en knæskade i januar/februar, og da var Netflix absolut en af mine bedste venner. Jeg slugte House of Cards og Homeland (der ligger 5 sæsoner af dem begge indtil videre), de er fantastiske. Pt er jeg i gang med “the blacklist” – også på Netflix, den lover godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skilsmisse #14 Sandheden bag skilsmissen