Minus 10 kg & nyt (budget) kluns til garderoben – Nanna Pretzmann
Grove spinatboller med hytteost

Minus 10 kg & nyt (budget) kluns til garderoben

img_5639

Forrige weekend, da jeg var på tøsetur, blev der jo også tid til lidt shopping. Når vi kommer til nye årstider, lige nu mere varme, går det igen og igen op for mig, hvor lidt tøj jeg pt har. Jeg har tabt knap 10 kg siden jeg blev skilt, både pga af træning og selvfølgelig også hele situationen, som var enormt hård, og det gør altså at jeg intet kan passe. Hele min basis garderobe er væk. Alt fra shorts, kjoler, jeans, nederdele og undertøj er simpelthen alt for stort. Især fordi min kropsform har ændret sig markant og maven ikke længere er så oppustet pga delte mavemuskler. Det er selvfølgelig et luksusproblem, for jeg er jo noget gladere i mit nye hylster. Men garderoben fylder man ikke bare fra den ene dag til den anden. For mig er det i hvert fald sket over adskillige år. Noget basis, noget moderne lige nu og noget klassisk, som bare holder forevigt. Det ville jo blive vanvittigt dyrt, at lave en sådan udskiftning på en gang. Så istedet tager jeg det lidt ad gangen.

Sættet her, top & nederdel fra Moss Copenhagen, er jeg allerede blevet ret glad for. Farven er lidt støvet grøn og det er vanvittigt behageligt at på. En ret vigtig detalje for mig 🙂

tempimageforsave

Jeg var også forbi Envii i Friis, hvor man også altid kan finde det pæneste tøj til yderst fornuftige priser. Her gik jeg altså lidt i selvsving, købte en lang grøn kjole og en kort koral farvet kjole. Jeg ved ikke hvad der stak mig. Men jeg var helt solgt til den grønne kjole, så snart jeg spottede den. Faktisk helt udenfor butikken.

tempimageforsave

Jeg tror aldrig jeg har ejet noget udelukkende grønt eller så grønt for den sags skyld, men jeg tror jeg bliver glad for den. Og hvorfor ikke egentligt?! Jeg kan da sagtens gå i grønt. Ligesom i alle mulige andre farver. Jeg har fået for vane nærmest kun at købe hvidt og sort tøj, nok for at gemme mig lidt, og men det skal altså være slut. Farver gør mig glad og mange af dem klæder mig endda også. Derfor er denne gule kjole fra H&M også klikker hjem, sammen med en lyserød Love t-shirt, en lyserød flæsenederdel og en smuk blondetop dertil.

Det er længe siden jeg har shoppet i Gina Tricot, men jeg er faktisk lidt vild med det her Playsuit og i øvrigt også toppen her fra Vero Moda (reklamelinks).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove spinatboller med hytteost