Noget om bryn… og make-up – Nanna Pretzmann
Status... og babydrømme..

Noget om bryn… og make-up

p4070921

Mine bryn er meget, meget lyse fra naturens hånd. Faktisk så lyse, at de nærmest ikke ses, hvis jeg ikke farver dem eller bærer make-up. Hårstråene har simpelthen så lidt farve, at de er nærmest gennemsigtige og så er der bare ikke specielt mange af dem. Det samme gør sig i øvrigt gældende for resten af min krop. Ret smart med hensyn til benene f.eks., da det er let at snyde med barberingen, men altså lidt irriterende med brynene, da jeg egentlig synes det klæder mig bedst, at de ses.

Som jeg tidligere har nævnt, så farver jeg bryn selv. Det er både billigt, hurtigt og ret let (guide HER). Produkterne jeg bruger er nøjagtigt de samme, som mange frisører bruger og resultatet holder desuden præcis lige så godt, når man gør det selv. Og så spare man selvfølgelig en slat knaster på det.

>> Læse mere om hvordan man selv farver sine bryn med godt resultat <<

p4070920

Når først mine bryn er farvet er jeg straks mere tilfreds, men festen stopper ikke her. Faktisk bruger jeg også pudder til brynene, for at gøre dem ensartede og mere fyldige end de faktisk er. Jeg har også et ar i det ene øjenbryn, som laver lidt unoder med mængden af hår og den vej de stritter. Det kan faktisk lykkes mig, at rette, så det ikke ses. Det er ret nyt det med pudderen, for mig. Tidligere brugte jeg blyant/pen, men siden jeg gav Kelly Baker brow powderen chance, så har jeg kasseret gamle vaner og bruger udelukkende den. Til at fordele brow powderen bruger jeg Angle Spooly Brush – også fra Kelly Baker. Brynpenslen er ganske let at bruge. Den stryges ganske let over brynene, hvorefter børsteende bruges til blende og give et naturligt finish.

Blot et lille tip, som altså fungere super godt, er let og giver et ganske naturligt resultat.

p4070891

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status... og babydrømme..