Forresten da også #31 Regn, ferie og om at være en tværerøv – Nanna Pretzmann
Frikadelleboller

Forresten da også #31 Regn, ferie og om at være en tværerøv

img_6984

  • Hvad i alverden tænkte vi på, da vi investerede i et håndværkertilbud. Lortet skal jo laves. Af os. Fuck! Jeg kan ligeså godt sige det, som det er. Jeg hader hvert et sekund. Og jeg skal ikke engang bo her. Jeg vil bare gerne ringe efter de voksne, så de kan fikse det for os.
  • Jeg har jo skræmmende dårlig motorik og får forbavsende let blå mærker. Den kombination gør ikke noget godt, for min hudfarve pt. Fyldt med blå mærker, fuge rester og maling i en skøn cocktail 😛
  • Drømmer jeg allerede om Paris. Var det muligt hoppede jeg gerne på flyet i aften. Jeg vil så gerne afsted igen.
  • Er jeg pt ret glad for vi bookede den ferie i august. Shit mand, hvor viser Danmarks sommervejr sig fra den grimme side. Regn, regn og atter regn. Jeg craver sol.. sådan virkelig craver.. Det håber jeg så Rhodos byder på.
  • Gad jeg virkelig godt ha’ den her bikini (reklamelink) med i min kuffert, men Marie har sat en midlertidig stopper for shopping galskaben . Altså forhåbentlig en kortvarigt en af slagsen 😛
  • I hvert fald kom jeg til at investere i den fine og yderst populære Vero Moda kjole. Den er jo udsolgt über alles. I øvrigt fik butikkerne i Aalborg den aldrig. Lang næse til os på “landet” 😛 Men jeg faldt altså over den på Trendsales og kunne ikke modstå fristelsen.
  • Lyder jeg sikkert som en tværerøv. Jeg har tandpine og feber, så en “smule” tvær er jeg altså også. Det bliver jeg altid, når jeg har ondt. Sådan en halv sur kone med spydige bemærkninger i ærmet. Ikke den mest charmerende side af mig.
  • Har min tandlæge ingen tider i denne uge. Som i slet ingen. Tandlæger vil åbenbart også holde ferie 😉 Jeg blev, som nødløsning, tilbudt at få skyllet tanden imorgen. Jeg var desperat og takkede cirka 1.000 gange.
  • Har jeg allerede styr på julen og hvem den skal holdes med. Jeg mindes ikke at have været i så god tid før. Når der er 4 sæt forældre og dertilhørende søskende med egne familier bliver det ganske hurtigt noget makværk, at navigere rundt i. Det scenarie undgår vi heldigvis i år. Vi rejser nemlig udenlands, ned til min fader og hans kone. Så for første gang skal jeg holde jul i udlandet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikadelleboller