Valnøddebrød på grillen

Om at være alene

Stine Goya Rebecca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reklame

Når man bor alene med ungerne bruger man selvsagt en rum tid alene. Eller det gør jeg i hvert fald. De fleste aftner, når ungerne er puttet er jeg alene. Det er jo lidt svært at rende nogle steder 😛 Jeg kunne selvfølgelig invitere gæster. Det er slet ikke det, men det er faktisk sjældent at jeg gør det. Jeg kan jo, som nævnt, et par gange eller ti godt lide mit eget selskab. Men der er nu noget med den der “tvungne” alene tid. Den føles ikke helt, som rigtig alene tid. Kan i følge mig eller ævler jeg bare?! Men i hvert oplader jeg ikke på samme måde.

Torsdag/fredag var jeg i KBH. På nogle skønne besøg og hyggelige møder. Og en overnatning på hotel. Helt alene. Bare mig. Velvidende at jeg kunne sove længe og at ingen børn ville vække mig i løbet af natten. Det er lidt af en luksus. I hvert fald en gang imellem. Da jeg traskede ned for at finde en snasket china box med indbagt kylling glædede jeg mig helt til at zappe tv og indtage mit snaskede kineser mad, helt uforstyrret, under dynen. At faktum, så var at jeg nærmest faldt i søvn med snuden i boxen og slet ikke fik tændt tv’et er ikke så vigtigt. De 10 km jeg travede, de hyggelige møder og en smule shopping slog mig helt ud. Haha jeg var træt. Men jeg fik en tiltrængt genopladning af mine batterier, hvor jeg fik plejet mig lidt og en længere nattesøvn end jeg har fået i ugevis.

img_6817

Jeg fik også chancen, for at lufte min nye favorit kjole. Jeg synes ganske enkelt, at Stine Goya er fantastisk. Rebecca kjolen er ikke bare smuk, men også skøn, at have på. Egentlig er den jo næsten for smuk til hverdag. Men jeg blev enig med mig selv om det er noget pjat. Så jeg hoppede i et par lyserød sneakers dertil. Det fungerede ret godt, synes jeg. Billederne yder slet ikke kjolen retfærdighed. Men jeg var jo alene afsted og jeg er slet ikke modig nok til at få fremmede til at tage billeder af mig (aben, som holder sig for øjnene). Bad blogger! Haha.

img_6848

Lidt nyt armcandy fra ByMICKLEIT blev det også til. Er de ikke fine? Jeg drømmer lidt om et sæt matchende tasseløreringe. De er så fine!

 

   

2 kommentarer

  • Camilla

    Du er så sej! Har tre drenge (nogenlunde samme sammensætning som din) og jeg er ikke alene og er stadig helt færdig om aftenen!

    Sejt! Klap på skulderen og kram herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valnøddebrød på grillen