Hjemme igen...Status på den der X kæreste ferie

Ovenpå skilsmissen: er vi en familie? Og en udflugt med Sun Lolly

tempimageforsave

tempimageforsave

En uventet nvitaion fra Sun Lolly er dumbet ned i mine hænder og har sat en masse tanker og refleksioner i gang om både nutid og datid. Egentlig bliver jeg faktisk altid så glad, når jeg hører Sun Lolly. Jeg har simpelthen så mange skønne barndomsminder forbundet med de is. De var stortset altid i fryseren i mit barndomshjem, ligesom de nu er i min. Jeg elsker simpelthen at en frys-selv is kan frembringe så mange skønne associationer og minder.

Omkring mit egen spørgsmål i overskriften, så er min umiddelbare tanke, at selvom man bliver skilt, er at man aldrig holder op med at være en familie. Jovist tingene kan blive meget mere komplicerede og muligvis kommer der på et tidspunkt nye partnere og måske endda flere søskende til. Men en familie holder man, i mine øjne, altså ikke op med at være. Den indtager bare en ny form og er baseret på et anderledes fundament.

Jeg skal overhovedet ikke gøre mig til dommer over andres valg eller måde at håndterer en sådan situation på. Som oftest ligger der en masse historie og læssevis af følelser bag vores beslutninger. Både de fornuftige og dem der er det stik modsatte. I hele vores forløb, siden bestemmelsen om skilsmisse blev taget, har det været enormt vigtigt for mig, at vores børn er fælles. Vi var og er begge vigtige for dem og vi skulle fortsat begge to spille en lige stor rolle. Vi er deres forældre og de voksne. Dem de skulle lærer noget af. Og selvom jeg også har fejlet med en brag og omvendt følt jeg har rendt panden mod muren, så har det altid været mit mål, at vi stadig skulle være en familie. Bare på andre betingelser. Virkelighed og drømme, er bare ikke altid det samme og nogle ting er bestemt også lettere sagt end gjort. Men de allerbedste intentioner var der fra start. Også selv de nogle gang røg fløjtens.

I min optik skulle vi også foretage os fælles ting med børnene, for de skulle se at mor og far kan enes, at vi kan hygge os sammen og at vi stadig er en familie, selvom fundamentet blev ændret. Det har jeg selv oplevet i mit opbrudte barndomshjem og for mig betød det enormt meget, at følelsen af familie stadig var der. Det blev da også til fødselsdags fejring og rejser sammen. Og noget vi allerede aftalte inden, situationen igen ændrede sig, og de voksne igen knyttede bånd og myssede på hinanden, so to speak, var at ungerne skulle overraskes med en tur i Cirkus Summarum denne sommer. Med os begge. Kun os 5. Som en familie. Inden vi nåede at booke billetter spurgte Sun Lolly dog om vi havde lyst til at besøge dem på deres aktivitetsbane og efterfølgende se Cirkus Summarum. Den invitation var ligesom en appelsin der faldt i min turban. Nogle gange er man bare lidt for heldig og timingen er perfekt 🙂 D. 21 juli vender vi derfor snuden mod Aarhus til en dag fyldt med familiehygge og sjov på ungernes præmisser.

tempimageforsave

Jeg mistænkter dog, at selve cirkuspladsen, udenfor teltet og ikke kun forestillingen, bliver svært populært. Sun Lolly opstiller nemlig aktivitetsbaner for børn i alle aldre, hvor ungerne kan konkurrere med hinanden om at nå hurtigst igennem. De konkurrence både på hurtighed, balance og styrke og man skal vist nå igennem banen inden en SunLolly drik er blevet drukket (på en skærm). Alle vores piger elsker sådan noget. De kan bruge timevis på at tonse rundt. Moderen bliver træt noget før de gør, men der er heldigvis også køl ned område, hvor vi kan spise madpakker og tage en slapper (nok mest mig 😛 ), og en fotoramme, hvor dagen kan foreviges. Vi har intet fortalt børnene nu og jeg håber faktisk, at det lykkes, at holde det hemmeligt indtil vi sidder i bilen på vej derned. Det kunne være skægt, at overraske dem med en familiedag på den måde. Hvis det lykkes mig (de er efterhånden nogle små snushaner), så tænker jeg, at lade jer følge med i overraskelsen på Instagram (@nannapretzmann). Altså på min story.

Forresten, hvis Sun Lolly aktivitetsområde lyder som noget for jer, så kan man købe adgang til pladsen, altså uden forestillingen, for kun 25 kroner. Billetten kan købes på dagen i indgangen op til to timer før forestillingen. Og lige, som en indskudt bemærkning, så har Sun Lolly donerer drikke til Cirkus Summarum, som kan købes på pladsen. Overskuddet fra salget går ubeskåret til Muskelsvindfonden. Det vil vi i hvert fald støtte op omkring.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen...Status på den der X kæreste ferie