Rhodos, ferie & Ganni – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: flødebollelagkage med hindbærskum

Rhodos, ferie & Ganni

Ganni-Monette-GeorgetteGanni-Monette-georgette

reklame

 

 

Natten til søndag, som i inden jeg overhovedet havde fået lukket øjnene og havde været i drømmeland, vendte vi snuderne mod Billund. Det er en sjov fornemmelse, at rejse på det tidspunkt. Naboernes tv’er sendte blåt lys ud i gennem ruderne mod de mørklagte veje, og vidnede om, at de endnu ikke var gået til ro. Taxierne kørte festglade mennesker mod centrum og ellers var der helt stille, imens mig og mini menneskerne stod ved vejkanten med alt vores happengut. Klar til afgang mod varmere himmelstrøg. Rejsen gik, som smurt og jeg blev endnu engang henrykt over hvor let det kan være at rejse med børn. De opførte sig eksemplarisk og vi nød godt af offline underholdning og snacks, som jeg havde pakker deres tasker med.
Nu har vi netop smidt os ved poolen. Igen. Ungerne plasker glade rundt (iført deres badeveste, som altså er en af de bedste køb vi har gjort os) og jeg sidder under parasollen på en solstol, imens jeg skribler løs.
Det er skønt, at mærke hvordan vi kommer helt ned i gear. Hvordan stress og jag langsomt forsvinder fra hver en del af min krop. Jeg nyder at være hjemmefra, sammen med ungerne. Vi nyder hinanden og det faktum, at vi ikke skal en hylende fis.

De to aftener vi hidtil har spenderet her, har stået på absolut minimum. Lange karbade til ungerne inden vi har gået de få meter op til all-inclusive buffeten. Når tiden har nærmet sig sengetid er de blevet puttet og jeg har sneget mig på balkonen med et iskoldt glas  rosé og Jo Nesbø. Shit den er spændene – altså hans seneste bog “Tørst”. Jeg er tæt på færdig, men ærger mig helt over hvordan jeg faldt i søvn med snuden i den igår. Men jeg må tålmodigt vente på stillestunden i aften før de sidste gåder bliver løst for mig 😛

Inden afrejse fik jeg i øvrigt i sidste øjeblik erhvervet mig en ny Ganni kjole, som selvfølgelig røg direkte i kufferten. Den er fundet hos Me & the Met og modellen hedder Ganni Monette Georgette – find den HER. Hvis bare vi havde den slags webshops i Aalborg. Bor man i Storkøbenhavn og har tøjkrisen en fredag aften kan de levere hjem til dig i løbet af en time. Det er skisme smart – jeg har i hvert fald ofte, i allersidste øjeblik erfaret at jeg intet har at tage på. Ligesom jeg tror at det også er tilfældet for mange andre kvinder. Men heldigvis levere de jo også med post, så alle kan nyde godt af de store udvalg af lækre brands. F.eks. har Me & the Met netop udviddet med by Malene Birger, som jeg skal have kigget lidt nærmere på.

img_7954img_7933

Jeg prøver at tjekke ind fra tid til anden, men selvom jeg har tilkøbt mig wifi, så er nettet altså ikke ligefrem flyvende hurtigt og jeg døjer en smule med tålmodigheden, når et enkelt billede tager halve og hele timer om at uploade. Derfor fik jeg heller ikke alle billeder i indlægget her 😉 Men som altid prøver jeg at dele lidt mere på Instagram, så hop hjertens gerne over og følg med. Nu vil jeg smutte i baren og hente juice. Pigerne har ellers selv fået lært sig at bestille på engelsk og er drøn stolte..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: flødebollelagkage med hindbærskum