Mit forhold til min krop & ny bikini – Nanna Pretzmann
Knækbrød uden gluten

Mit forhold til min krop & ny bikini

img_7768

// Femilet bikini // Skjorte// Taske // Klip Klapper //

tempimageforsave

reklame

Nu  det aldrig vare før vi vender snuden mod Rhodos og hold nu op jeg glæder mig til at forlade regnvejret for en stund. Det har godt nok været en halv fesen sommer, set i sol timer, ikk’? Jeg føler mig i hvert fald lidt snydt nu, hvor jeg faktisk allerede synes det mærkes, som om efteråret snart gør sin entre igen. Det er jo næsten ikke til at bære, at der så venter massere af kulde og mørke timer forude, når man egentlig ikke føler, at d-vitamin depoterne er i nærheden af, at være fyldt 😛 Men det satser jeg altså stærkt på, at den rejse til Rhodos ændre på. Jeg håber på 2 uger fyldt med solskin. Og is.. og badning.

Og apropos badning, så har jeg været ude og finde en ny bikini. Vægttab har jo gjort et voldsomt indhug i ting i tøjskabet, som jeg kan passe, så alt fra inderst til yderst har faktisk skulle erstattes. Altså også bikini, hvor gajolerne efterhånden bare raslede rundt i de alt for store bikinitoppe 😛 Valget faldt på den smukkeste Merengue Femilet bikini top og trusser i jungle print.

femilet_bikinibikini_femilet

Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke er helt der, hvor jeg gerne vil være, når det kommer til at holde af sin krop, som den er. Den og mig har ellers knyttet bånd igen og jeg føler mig bedre tilpas i den, end jeg har gjort, siden jeg blev mor. Men jeg er endnu ikke helt der, hvor jeg gerne vil være. Jeg føler mig stadig ikke helt bekvemt ved at spankulere rundt i bikini, når fremmede kan se. Ja det er jo altså lidt fjollet, men mor mavsen har jeg det stadig en kende svært med, får opmærksomhed. Går vi et par år tilbage måtte x’en ikke engang se mig helt nøgen. Helt seriøst nægtede jeg pure at tage t-shirt/top af foran ham. Jeg var simpelthen så flov over min krop og hvad en tvillingegraviditet havde gjort ved den. Så det er altså ikke fordi jeg ikke har rykket mig, for det har jeg. Jeg skjuler ikke længere min krop hverken for mig selv eller for ham. Tværtimod vil jeg næsten sige. Jeg har fundet en slags accept, fred og endda nogle gange selvtillid. Men jeg mangler altså stadig en smule, for at nå i mål eller i hvert fald, for at nå derhen, hvor jeg gerne vil være i mit forhold til min krop.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød uden gluten