Noget om minder & det der med at flytte sammen.. igen.. – Nanna Pretzmann
Hjemmebag, når det skal være nemt

Noget om minder & det der med at flytte sammen.. igen..

img_2205

img_8577

Her sidder jeg, midt på kældergulvet, omringet af flyttekasser med alt muligt, jeg skal have styr på. Kender i det, når man tager hul på oprydning i gamle billeder og ting og sager. Tankerne styres hurtigt væk fra det egentlige projekt og ned ad memory lane. Sådan er det altid for mig. Jeg bliver så grebet og ret ofte også sentimental. Jeg skal virkelig hanke op i mig selv, for ikke at ende, som en total hoarder. I ved dem der fra TV3, som fylder hjemmet fra gulv til loft. Haha ej okay, der er jeg måske ikke helt. Men jeg har virkelig potentialet til det. Og jeg ved, af erfaring, at jeg faktisk har det bedre og fungere bedre, når jeg ikke har for meget rod omkring mig, så oprydning engang imellem er altså essentielt for mig. Selvfølgelig falder tankerne også på ham og jeg, for han har trods alt været en del af mit liv i mere end 10 år. Faktisk næsten en tredjedel af det.

I er mange, som har spurgt til x’en og jeg. Altså nu tænker jeg også, at det er på tide, at holde op med at kalde ham det. Det er bare så underligt, at gå fra kærester, par, mand og kone, x’er til igen, at være kærester, at jeg vist bare fortsatte med, at kalde ham det. Lidt for længe og det var ikke fair overfor ham. Det signalerede noget forkert og, at jeg ikke rigtigt stod ved mine følelser for ham. Så fra nu af, er han altså Dan. Min Dan. Det i har spurgt til, er sådan set ikke så meget det med “x’en”, men nærmere om ham og jeg ikke skal bo sammen igen. Og det er jo i øvrigt et ganske fair spørgsmål og jeg vil faktisk hjertens gerne svare på det. For jo det skal vi nu nok. Bare ikke nu. Vi har det rigtig godt, vi er et godt sted ham og jeg. Vi samarbejder skide godt. Pigerne trives, er glade og vi har vist alle fundet fodfæste i hele den her skilsmisse situation. Og forstå det nu rigtig, men p.t. er der ikke nogen grund til at rokke båden. Vi har begge en masse med i bagagen, både fælles og hver for sig. Nogle ting vi arbejder med. Og vi vil ikke ende, hvor vi endte sidst, så intet haster. Alt godt skal nok komme til os, når tiden og vi er moden. Selvom det er svært, når man egentlig bare har lyst til at være romantiske, totalt ufornuftige og lade impulser og følelser styre slagets gang. Men i denne omgang har vi lige taget hovederne med os også, så fornuften får lov at være medstemmende. Der er jo også tre mini mennesker, som der skal tages hensyn til.

Nå, men tilbage til det med rodet og minderne, som omgiver mig, så har jeg endnu engang en masse i overskud. Jeg forsøger, at holde ting fra pigerne nede, ved løbende at sælge ud, men nogle gange løber det mig lidt over hovedet, ligesom jeg også har en smule svært ved at skille mig af med det. F.eks. den seje lille løbevogn, som jeg massevis af gange har set bette måsen have timevis af sjov med, men som nu blot samler støv.

tempimageforsave

Præcis, som jeg også kan få det med alt muligt andet jeg får skrabet til mig. F.eks. de skønneste retro lamper fra Ikea, som har fulgt Dan & jeg siden vores fleste fælles huskøb.

tempimageforsave

Men heldigvis, kan man sige, har jeg været så heldig, at Guld & Rod har spurgt mig om jeg har lyst til at lave et lille samarbejde med dem. Det har jeg selvfølgelig takket ja til.  Guld & Rod er en slags loppemarked, hvor private kan booke en stand og sælge deres ting. Så deraf min tur ned af memory lane. Jeg skal nemlig aflevere mit happengut i Guld & Rods afdeling i Aalborg i næste uge og jeg må indrømme, at jeg er lidt spændt på resultatet og præcis, hvor meget jeg får solgt.

 

I kan følge Guld & Rod på Facebook HER & Instagram HER

2 kommentarer

  • Christine

    Åh hvor jeg kendér det hele I/du er igennem, for står selv i det lige nu. Fra par-forældre-mand&kone-skilsmisse-par-ex’er-og par igen bare hver for sig, og det er den HELT rigtige løsning for os (specielt mig) ❤️
    Pøj til jer og dig med din oprydning og Down memory Lane ❣️ Kram C

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebag, når det skal være nemt