Den gode service... Og vinderen af et gavekort til Paw Sko er....

Caribien here we come… igen..

gallery-2

Sol, strand og varme er noget af det eneste jeg tænker på, når fantasien får frit løb. Jeg føler mig altså lidt taget ved næsen, når det kommer til sommer og jeg er da slet ikke mentalt parat til de dalende temperaturer. I morges var der 4 grader. 4! Seriøst jeg var ved at finde skiundertøjet frem. Men jeg er altså også lidt af en frossen pind og fryser bare konstant i tiden. Men jeg kan da umuligt være den eneste, som føler sommeren brændte os af? O

Men heldigvis er mig og pigerne nogle heldige kartofler. Vi har nemlig Caribien i sigte. Altså godt nok først i februar næste år. Men billetterne er bookede og det betyder blot, at vi har noget at se frem til. Og det er ved gud, at jeg gør. Jeg kan slet ikke vente på, at blive varmet igennem og at stege løs i solen, imens ungerne bader i poolen og spiser is. Det bliver alle tiders.

Vi har været så heldige, at min fader har inviteret børn og børnebørn på ferie, som altså både består af et krydstogt med stop på Jamaica og Haiti og efterfølgende badeferie i Mexico. Jeg behøver vist ikke understrege, hvor begejstrede vi alle er og hvor meget vi glæder os. Altså børnene ved det også og jeg er nu ikke helt sikker på, hvor smart den beslutning var. Nu spørger de nemlig stort set hver dag, hvor mange de nu skal sove, før vi skal af sted. Haha der er lææænge til, når man er 5 år. Faktisk er det anden gang tvillingerne skal med til Mexico. Første gang husker de ikke, for de var kun 8 måneder og det var vores første rejse med dem. Hold op, hvor var jeg et nervevrag omkring alting dengang. Heldigvis er jeg siden blevet en smule mere afslappet i morrollen og stoler og hviler langt mere i min intuition og mavefornemmelse end tidligere.

Nå, men p.t. går alle salg af ting vi ikke bruger mere altså til feriekontoen, så vi har lidt knaster imellem hænderne, når vi sådan skal til Mexico. Det er en god måde, at få lagt til side, uden man overhovedet bemærker det. Det har jeg faktisk tidligere skrevet om HER. Vi spare meget op på den måde, hvor man ikke engang bemærker det. Men det løber altså hurtigt op, selvom det måske drejer sig om mange små beløb.

Nå, nu vil jeg et smut ud i Guld & Rod og have fyldt op. Alt jeg sælger der, går nemlig til feriekontoen 😉 Senere i dag kan i læse mere om hvad jeg har solgt for. Jeg er så spændt på, at afslører det, for det er virkelig gået over alt forventning.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode service... Og vinderen af et gavekort til Paw Sko er....