Tjen ekstra lommepenge.. Dit rod er guld værd

Der er noget, som jeg gerne vil fortælle..

img_6963

Jeg har glædet mig helt enormt til idag. Det har været så svært, at lade være med at nævne noget som helst den seneste uge, men jeg har været så bange for at jinxe det. At sælge skindet, før bjørnen var skudt. Men faktum er, at Dan (og mig) har solgt vores gamle fælles hjem. I dag udløb købers fortrydelsesfrist og huset er officielt solgt til en anden lille familie.

Fra 1 november bliver vi igen en lille familie. Altså ikke, at vi ikke var det før. Men den slags, som bor på samme adresse. Mit hjerte slår ekstra slag og min mave bobler af forventningens glæde. Da vi valgt at sætte huset til salg, for 40 dage siden havde vi ingenlunde regnet med, at det gik så stærkt. Ellers jeg havde i hvert fald ikke. Men jeg er glad, virkelig glad. For knap et år siden var situationen jo aldeles anderledes. Tænk, hvor meget der kan ske, på forholdsvis kort tid. Og hvor meget man kan rykke sig. Så alt det der med ikke at have travlt og tage det stille og roligt æder jeg i mig. Vi kaster os ud i det, så meget som man nu kan efter 10 år, og jeg er sikker på, at vi kan bære det.

Ungerne er lykkelige og jeg elsker det. At se deres lykke og vide hvor meget de glæder sig. Ikke at beslutningen er taget for deres skyld. Faktisk slet ikke. Vi er ret enige om, at det her ikke skal være for børnenes skyld. De er selvfølgelig det vigtigste for os begge. Men beslutningen om, at have fælles adresse igen skal ikke være pga dem, men pga af ham og mig og fordi vi slet ikke kan undvære hinanden. For det kan vi jo ikke og heldigvis for, at vi fandt ud af netop det.

Nu håber jeg blot, for de nye ejere af vores gamle hjem, at de bliver lykkelige der. Vi joker jo lidt med at det er skilsmissehuset. Eller rettere sagt kalder vi det herhjemme. Ejerene, før os, blev nemlig også skilt. Haha, det har jo alligevel ikke noget med huset og gøre, men det hjælper ikke, at græde over skilsmissen. Det har jeg vist gjort nok. Så nu er det altså tid til de dårlige jokes.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen ekstra lommepenge.. Dit rod er guld værd