Nye sko til familien & en konkurrence til jer

En date på en helt almindelig dag

tempimageforsave

Gud, hvor jeg elsker ham her. Helt ned i maven, så jeg næsten ikke kan få vejret og helt ud i fingerspidserne, så de kildre. Vi har været så meget igennem og alligevel står vi her, sammen, og hvad der føles, som stærkere end aldrig før. Bevares vi kan stadig råbe så højt af hinanden, at ruderne givet sig. Men nu råber vi i det mindste. Vi har ikke givet op. Vi ved begge, at der er noget at kæmpe for. Følelserne er bestemt genfundet og jeg tror, at de er stærkere end nogensinde. Vi har næsten brugt 1/3 af vores liv sammen. Det synes jeg, er en lidt skør tanke. At kende nogen så godt. At føle, at den anden part nogle gange kender en bedre end man selv gør.

I går var der møg vejr og i Dans erhverv betyder det, for var det meste vejrlig. Altså fri. Og kombineret med, at jeg har ret frie rammer til at planlægge hvornår jeg arbejder, slog vi hovederne sammen og smuttede på date. Altså en fuldstændig spontan formiddagsdate uden børn. Det var skønt. Hyggeligt. Og sjovt. Og med fri hænder til at flette fingre præcis lige så meget, som vi havde lyst. Noget vi har lært af alt det skilsmisse halløj er jo, hvor vigtigt det er at pleje os. At huske at vi ikke kun er mor og far, men også Nanna og Dan. Der godt kan li’ at kysse, flette fingre og være sammen. At tale sammen, om andet end børn og madpakker. At vi også har behov, som let tilsidesættes, når der går kartofler og sovs i den og ungerne vrimler om benene på en.

Selvom det ikke er ofte, så er de dage eller blot timer, hvor vi nyder tosomheden, så fantastisk skønne og med til at huske os på hvorfor vi faldt for hinanden og hvorfor vi faktisk slet ikke kan undvære hinanden.

I weekenden, når fredagens eksamenen, som iøvrigt stadig er ved at tage livet af mig, er overstået tager vi alle 5 et smut i Legoland. Med overnatning og det hele. Ungerne ved det ikke endnu. Det bliver en overraskelse, som jeg glæder mig helt rundtosset meget, til at afsløre.

 

   

4 kommentarer

 • Tina KH

  Tillykke og dejligt med kærlighed.
  Nyd jeres feriedage sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene rasmussen

  Hey Nanna, jeg læser normalt ikke blogs (blogge?) men har læst din i forbindelse med inspiration til opskrifter på diverse mad og kager. Men der er et eller andet ved din måde at skrive på der fangede mig helt vildt og i dag (måske et halvt år siden sidst jeg var herinde) >måtte< jeg bare ind og se hvordan det stod til det med dig og kærligheden. Du vækker simpelthen så meget sympati og interesse. Du virker meget "ægte"/tro mod dig selv. Hvor er det dog fantastisk at i har fundet ud af at finde hinanden og holde fast i kærligheden mellem jer <3 alt mulig held og lykke til dig og din familie. knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sko til familien & en konkurrence til jer