Det er tid til årets julesweater

Mine 4 mest læste indlæg i år & jeres hjælp

img_4106

 

Nogle gange går jeg et smut i gemmeren og kigger hvad der har været mest læst, kommenteret og populært. Sidste år var det allermest de, for mig, sørgelig indlæg. I år er det heldigvis ikke tilfældet og selvom der stadig er et par måneder tilbage af året og listen kan nå at ændre sig mange gange, så synes jeg alligevel jeg vil dele den med jer nu.. Måske har i lyst til at læse med

 

Er i så sammen… igen?!

Indlægget, som jeg selv synes er årets bedste nyhed og altså også en af årets mest læste. Marts blev måneden, hvor jeg gav lidt slip og delte lidt om mit kærlighedsliv. Eller skal vi kalde det spirende kærlighedsliv.. heldigvis med den samme, som har haft mit hjerte i et årti efterhånden.

 

Min opskrift på hveder

Den havde jeg måske ikke helt forudset populariteten af. Men vi er tydeligvis ikke de eneste, som holder traditionen ved lige og spiser hveder med tandsmør. Og jeg må altså indrømme, at opskriften giver så skønne og luftige boller, at vi langtfra nøjes med at bruge den en gang om året.

 

Min opskrift på flødebollelagkage

Igen må jeg indrømme, at jeg blev en smule overrasket over hvordan i strøg ind og kiggende denne opskrift. Men okay flødeboller og så let en kage, det er selvfølgelig også populært.

 

Skilsmisse føljetonen

Okay, dette er ikke et enkelt indlæg, men efterhånden en hel del. Føljetonen har jeg skrevet, siden kort efter skilsmissen. Måske endda undervejs. Det husker jeg ikke helt. Den indeholder nogle af mine mest følelsesladede øjeblikke og jeg føler mig ganske nøgen, når jeg skriver dem. Men jeg synes det er vigtigt, at huske, at det er ok, at have og vise følelser. Jeg følte mig så alene længe efter skilsmissen og derfor ligger indlæggene også stadig online. Selvom min verden har forandret sig, er historien stadig en del af os og måske kan det hjælpe andre til at se, at man slet ikke er så alene. Det føles bare sådan.

 

Jeg vil slutte af, med at spørge efter jeres hjælp. Er det noget i gerne vil læse mere om? Mindre af? Jeg vil så gerne høre fra jer og hvad i holder af at læse om?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til årets julesweater