Et vippeserum, som virker, til spotpris

I dag begynder en ny hverdag

img_5926

I dag begynder, forhåbentlig det, som bliver første dag i resten af vores liv. Sammen. Vi flytter sammen igen. Forhåbentlig stærkere end nogensinde. Slut med at være dele familie, samværsaftaler og opdelte liv. Jeg glæder mig. Min mave bobler af forventning til nutid og fremtid. Jeg forstår stadig slet ikke den drejning alting tog. At vi var så heldige, at finde hinanden igen. At jeg er så heldig, at vi igen er samlet, som familie. Det gør mig glad. Både på egne og børnenes vegne. Vi får det godt her sammen. Det er jeg sikker på.

Jeg har sommetider tænkt, men hvad nu hvis det ikke går. Hvad nu hvis vi trækker børnene igennem hele møllen til ingens verdens nytte. Igen. Jeg har nu bestemt mig for, at den bekymring hører sig til på hylden. Den bliver simpelthen arkiveret. Vi ved aldrig helt, hvad fremtiden bringer. Men jeg ved, at vi elsker hinanden højt. At vi vil det her. At vi vil kæmpe. Og jeg ved også, at jeg ikke vil banke mig selv oveni hovedet, hvis det en dag ikke er for evigt alligevel. Jeg vil ikke fortryde, at jeg troede og satsede på kærligheden. I dag vinder kærligheden over bekymringerne og jeg er sikker på, at vi nok skal få det til at lykkes.

Nu vil jeg snart begynde, at glæde mig til jul. En jul sammen. En jul fyldt med kærlighed og tid sammen, alle 5. Selvom jeg også synes, vi var en familie hver for sig. En familie i en anden form. Så synes jeg altså noget bedre om den form, hvor vi er samlet alle sammen. Noget af det jeg nyder allermest er, at vi kan dele oplevelserne om børnene. At vi glædes sammen over dem sammen. Det føles fantastisk ikke, at være alene om den del mere. For det var ensomt. Virkelig ensomt. Og ensomhed og følelsen af at være alene er noget af det værste jeg har prøvet.

Nu kan jeg glæde mig over, at vi skal sove sammen hver eneste nat. At vi skal vågne op sammen. At vi er to sammen. Om det hele. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang.

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et vippeserum, som virker, til spotpris