Pestoboller med ost

En lille status på at bo sammen og mere til

af5b045c-8e8f-4f54-9c51-41f0f3ebe22a

img_9300

9 dage. Så længe har vi nu været 5 på adressen igen. Og jeg nyder det. Nyder at være to om de daglige gøremål. To om ungerne hele tiden. Og selvfølgelig den ekstra fordel det er, at have en at ligge i ske med hver nat. Med garanti bliver det ikke gnidningsfrit. Man skaber sig jo nogle vaner, når man bor alene, som ikke altid falder i god jord. Og Dan er altså stadig lidt af en roderøv, selvom han prøver at være om sig og jeg er altså også stadig krakilsk med støvsugningen, selvom jeg prøver, at give lidt slip 😛 Jep, jep sure underhyler og støvsugnings diskutioner forsvinder jo ikke på magisk vis, selvom man har været skilt. Men i øjeblikket er vi nok meget large med hinanden og forsøger virkelig at finde vores rytme og en fællesforståelse. Vi har jo virkelig savnet hinanden og os. Måske har vi ikke savnet de sure undehylere. Pludselig virker de bare ikke så vigtige mere.

Vi nyder hinanden og ungerne. Det er ret rart. Igår havde jeg købt ind til tapas, og så hyggede vi ellers, med det, efter ungerne var puttet. Lige den del af vores forhold har vi jo lært, på hård maner, at det er så vigtig at pleje. Der skal klemmes tid ind til at hygge, tale og mærke hinanden som kærester og ikke kun forældre.

I øvrigt havde jeg så glemt den del med, at der med manden som regel også flytter et større tv ind. Jeg holdte gevaldigt af mit 32 tommer, som vist snart er 10 år gammel. Dan medbragte et 50 tommer. Jeg skulle lige tygge på hvor meget det fyldte på væggen. Men altså nu kan jeg da se undertekster uden briller. Det er som regel ikke noget, som ikke er godt for et eller andet.. haha 😉

Imorgen fylder jeg 33. Jeg glæder mig, for det betyder forkælelse af Dan, en fridag med ungerne og norske klejner til frokost. Meget mere kan man altså ikke bede om. Mig og bette måsen snyder dog lidt og er tyvstartet med en fridag idag. Hun proklamere i morges, at hun ingenlunde ville i børnehave, men bare se Gurli Gris ovenpå mig. Den slags ønsker og behov, elsker jeg, at der som regel er tid til at opfylde i vores hverdag. Så imens jeg bimler på telefonen, for at opdatere jer, så ligger der et lille hoved i mit skød og Gurli Gris køre på fulde gardiner.

Dagen startede vi med at smutte de store i børnehave og herefter drønede vi en ind i byen, for at handle. Også lidt lækkert. Jeg smed dytten ved Gåsepigen.

EasyPark

Og heldigvis er det med parkeringer blevet peace of cake, siden jeg hentede EasyPark. Det er en app, som man henter til sin telefon. Enten skriver man områdekoden fra betalingssutomaten eller også bruger man den dovne version, som mig, og bruger sin lokation. Så behøver man nemlig ikke gå frem og tilbage imellem bil og automat. Bevares det plejer nu at være en smal sag, men der er ingen hemmelighed i, at jeg gerne springer over hvor gærdet er lavest. Herefter indstiller man blot den tid, man tror man skal bruge. Den kan dog både forlænges og stoppes før tid, så man undgår totalt stress på den konto. Det er ikke få gange jeg er styrtet afsted mod bilen velvidende, at tiden er udløbet og parkeringsvagterne hurtige. Faktisk har jeg et par gange afværget en bøde, ved at dukke op lidt i sidste sekund. Andre gange har mine overtalelsesevner vist sig komplet uanvendelige. Uanset er P-bøder bare virkelig ærgelige penge og den bekymring slipper man altså for ved at bruge EasyPark. Skulle du være ligeså glemsom som mig, så påminder EasyPark dig, når tiden er ved at rende ud.

Og nu er vi jo altså returneret til hjemadresse og jeg vil kravle under dynen til bette måsen. Senere vil vi ud og spise frokost med min fætter, inden vi henter de store og skyder weekenden officielt i gang med brændeovn og varm kakao. Vejret er jo nærmest ikke til andet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pestoboller med ost