Mine 4 mest læste indlæg i år & jeres hjælp

Forresten da også #33 #forfandenda

img_9289

 • Sker det jævnt tit, at mine underhylere vender forkert. Altså med vrangen ud. Distræt type.
 • Købte jeg vist mest den Nintendo til mig selv og ikke mine børn. Totalt Walk down memory Lane med massevis af minder om weekender ved min elskede farmor, hvor vi spillede natten lang.
 • Beviste min lillesøster og mig, at man aldrig bliver for gammel til at hvine lykkeligt, når man vinder og svovle løs, når det modsatte er tilfældet. Vi har dog endnu til gode at bide i joystikket eller dunke hinanden i hovedet med det. Lidt ældre er vi da blevet.
 • Krympede begge mine nye YAS strikke i første vask. Tydeligvis ved alt for høj temperatur. Ikke bare lidt krympede de. Vi taler hobbit størrelse. Selvom jeg tvivler på, at en hobit kunne klemme armene i de meget krympede og nærmest sammensmeltede ærmer.
 • Var jeg så træt, at jeg næsten klemte en tårer. Okay, var nok nærmere tæt på at få et melt-down, hyle, smide mig på gulvet og skrige, som en 2 årig.
 • Ville melt-down nok ikke have skyldtes så meget trøjerne, som den manglende søvn p.g.a. syge børn.
 • Valgte jeg dog istedet at trække vejret, lukke øjnene, rydde beviserne ad vejen og klikke to nye hjem. It never happend.
 • Gør det mig iøvrigt meget grådlabil. At være i søvnunderskud. Seriøst kigger en forkert på mig i Rema, har jeg lyst til at sætte mig ned og hyle. Pinligt!
 • Har jeg stiftet bekendtskab med Bente bums. Jep jeg jeg har fået så stor og så lysende en bums midt i kryderen, at hun krævede et navn. Seriøst. Hvorfor den teenagehud i 30’erne.
 • Fylder jeg forresten 33 fredag i næste uge. Jeg glæder mig helt tosset. Jeg har allerede fået den lækreste gave af Dan. Jeg er blevet så forkælet og glæder mig til at vise gaven frem.
 • Har jeg en panisk angst for at der kommer rotter op ad toilettet i kælderen. Aner ikke hvor den kommer fra. Jeg lukker altid låget efter besøg og under besøg kan jeg ikke tænke på andet end om jeg måske tisser en rotte i hovedet. Jeg har fået sat rottestop på vores system. #voksenliv. Frygten er der stadig. Men kun på kælder tønden. Skænker det ikke en tanke på førstesals toilettet. Det giver jo ingen mening.

2 kommentarer

 • A.B. Hansen

  Bare rolig. I de 19 år vi har boet i huset før dig, har vi ikke set skyggen af rotter nogen som helst steder. Og slet, slet ikke på toiletterne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var skønt, at høre 🙂 Jeg tror det var kloakmanden, som var her i forbindelse med vandskaden i kælderen, som satte det i gang med alt hans rotte snak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 4 mest læste indlæg i år & jeres hjælp