I dag begynder en ny hverdag

Det er tid til årets julesweater

juleweater

En dag inde i november og nu kan jeg altså snart ikke styre julegalskaben længere. Min julesweater er allerede fundet frem, fra inderst i skabet. Jeg glæder mig simpelthen sådan til december og jul. Jeg ved ikke om det skyldes det faktum, at situationen er en helt anden end sidste år. Altså, at vi igen er samlet under et tag og savnet derfor (heldigvis) ikke kommer til at fylde. Men jeg kan nærmest ikke vente med at klaske vægge og dets lige til med glitter og kravlenisser. Det er da også over 14 dage siden, at jeg købte den første nisse. I Harald Nyborg. Han er så hyggelige foran vores dør, med et fyrfadslys i sin lille lygte. For ja, han kom op igår 🙈 Jeg kunne mærke, at jeg måtte ud af den butik, for ellers ville få forvandlet vores hjem til Gertrud Sands i løbet af ingen tid. Haha, ingen selvkontrol og julefreak kan være en farlig kombination.

Find årets julesweater

Jeg har selvfølgelig også allerede kigget på ny julesweater. For mig, hører julesweater sig altså til. Grimme eller ej. Det er så hyggeligt, at give den gas med rensdyr, Rudolf, snefnug og dets lige. Jeg så for i øvrigt lige, den anden dag, et eller andet sted, at de vinder mere og mere indpas de julesweatere. I get it 😛 Det første stede jeg kigger er altid ASOS. De har som regel et stort udvalg af julesweatere, også i plus size. Og hey, tjek lige den her slåbrok.

julesweater-juletrøjer

I år er jeg også faldet over en ny side. Eller i hvert fald en side jeg ikke tidligere er stødt på. Man kan blandt andet købe min julesweater der. Den jeg har på, på øverste billede. De fleste julesweatere ligger lige omkring 100,-, så det er altså ret billigt. Jeg købte min i sin tid på Ebay, men jeg tror prisen var den samme. Jeg hælder mest til pingvin juletrøjen, men overvejer og denne med snemænd.

julesweater

Er man mere til en lidt mere afdæmpet julesweater, så er det bestemt også en mulighed. Zalando har faktisk en helt kategori til netop dette formål. Jeg er ret begejstret for Mads Nørgaard julesweateren til venstre nedenfor.

juletrøje-julesweater

Og nu, hvor vi er i julehjørnet, så gør jer selv den tjeneste, at kigge forbi Ellos. Der er simpelthen så meget fint julepynt. Den her er jeg f.eks. helt vild med.

P.s. Nu opdagede jeg lige, at Bestseller har et stort udvalg af julesweatere. Jeg er ret vild med den her, det skal jo næsten være lidt fjollet ikke 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag begynder en ny hverdag