Jeg overlevede.. Og gjorde det sgu.. – Nanna Pretzmann
Hvordan turde du, at give det en chance mere?

Jeg overlevede.. Og gjorde det sgu..

76296aa9-36b2-40a6-8971-8f523c5b052c

Jeg sidder i skrivende stund i sofaen. Med et feberbarn i skødet. Dem har vi i øvrigt to styls af her til aften. Altså feberbørn. Trætheden har totalt overmandet mig. Jeg har brugt uanede mængder energi på, at være nervøs og frygte min bachelor eksamen idag. Måske spiller varmen fra den tændte brændeovn også ind. Jeg er virkelig træt helt ind til benet. Men jeg gjorde det. Jeg gik ind i eksamenslokalet, leverede og bestod. Jeg kan nu kalde mig pædagog. Jeg er både virkelig lettet og stolt af, at jeg endelig fik færdiggjort den uddannelse, som jeg påbegyndte inden jeg blev nogens mor.

Omend nogle detaljer gjorde at jeg ikke helt fik den ønskede karakter. Jeg har meget høje forventninger til mig selv og bliver så skuffet, over mig selv, når jeg ikke lever op til dem. Kort fortalt gik min opgave i plagiat kontrollen. Det gjorde den, fordi jeg har skrevet videre på en opgave til en tidligere eksamen i pædagogik. Intet ulovligt i det, men jeg anede ikke at jeg skulle angive mig selv som kilde i min litteraturliste og havde derfor ikke gjort det. Efter en snak med vejleder og skole igår fik jeg dog indtrykket af at alt var ok alligevel. De vidste at jeg blot “kopierede” mig selv og egen opgave og censor ville stadig tage mig til eksamen, så ingen ko på isen. Troede jeg. For efter at have fremlagt og overstået den efterfølgende snak fik jeg at vide at min opgave ikke ville indgå i den samlede bedømmelse. Shit, jeg blev taget totalt med bukserne nede og klemte da også en tåre eller to, fordi jeg var så frustreret og ked af situationen. Det var så dum en fejl og jeg ville ønske, at jeg havde kendt konsekvensen inden jeg dukkede op til eksamen. Det havde jo givet mig mulighed, for at vente og få indsat den manglede linje i min litteraturliste. Men jeg bestod altså alligevel, baseret udelukkende på mim fremlæggelse.

Indrømmet, så var jeg svært skuffet, hylede efterfølgende i min mors arme og synes det hele bare var lort og lagkage. Ikke lige den afslutning jeg drømte om.

Efter et par timer lagde skuffelsen sig en smule og jeg har bestemt mig for at lægge det i pyt kassen. Jeg lavede en fejl, som jeg ikke kan ændre. Men endte med at bestå og egentligt er det vel ret flot, at kunne består sin bachelor, uden at selve bachelor opgaven indgår i bedømmelse. Det prøver jeg i hvert fald at fortælle mig selv.

Om lidt skal ungerne puttes og så er et glas asti vel på sin plads 😉

2 kommentarer

  • Lene

    Tillykke Tillykke😀. Bare husk på at det ikke er karakteren der gør en god pædagog

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak <3 Det har du fuldstændig ret i – det er blot mine egne forventninger, som jeg ikke helt levede op til. Men jeg arbejder på, at slappe lidt af med dem 🙈

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan turde du, at give det en chance mere?