Midt om natten.. I Orlando.. – Nanna Pretzmann
Det bedste brød, bagt i tunesisk tagine

Midt om natten.. I Orlando..

a1ec5607-241a-4d57-a2e9-71297cce80b2

Kl er 2.09 og jeg ligger i dobbeltsengen på Rosen In. Vi ankom for et par timer siden og jeg burde egentligt for længst sove. Det har været en lang rejse, Aalborg, Amsterdam, Detroit, Orlando, men den er gået over alt forventning. Ungerne har taget det i stiv arm og faktisk været overraskende blide i deres udfoldninger på trods af sovetider, som i den grad er blevet overskredet og rykket rundt med. Det er skønt. Om det skyldes, at vi har tålmodige unger, at de altid har været vant til at rejse med os eller noget helt tredje ved jeg ikke. Men jeg ved at det er gået fremragende og at selv en reservation, på hotellet, som kunne betyde vi var uden overnatning, ikke kunne slå os ud af kurs. Ikke engang midt nat. Heldigvis endte vi da også med at få et værelse alligevel. Det tog bare en rum tid længere end forventet. Men igen tog ungerne det altså i stiv arm. Nu kan jeg høre på deres vejrtrækning, at den sidste har fundet vej ind i søvnen. Og det er nok også det eneste jeg kan sætte en finger på. At de ikke kunne sove og hellere ville holde pyjamasfest, da vi endelig fik hotelnøglen. Men det tænker jeg egentligt er meget forståeligt. Vi har sjat sovet hist og pist og selv jeg bliver til sidst så overtræt, at jeg ikke kan sove. Kroppen er ligesom bare lidt rundforvirret. Hvis det går som det plejer er de lynhurtigt inde i rytmen igen.

Imorgen ved middagstid går turen videre mod kysten, hvor vi hopper på et cruise den næste uge. Vi skal besøge Haiti og Jamaica inden vi sætter kurs mod Mexico, hvor vi hopper af, for at tilbringe en god uge ved hotel poolen i Playa del Carmen. Cruise er helt nyt for børnene. Inden vi fik dem har vi selv været afsted to gange. Et i Caribien og et i Middelhavet. Jeg er spændt på hvordan det bliver at have børn med ombord. Jeg håber selvfølgelig på helt fantastisk, og med både vandland, legeplads osv. på krydstogtskib burde fundamentet til en skøn tur været dækket ind.

De næste dage kommer jeg nok hovedsagligt til at tage jer med på IG, så har du lyst er navnet @nannapretzmann

PS her faldt jeg så i søvn, men vågnede nu 3 timer senere ved puslende børn. Mon ikke jeg kan lokke dem til at vende sig på den anden side og sove videre. Klokken er trodsalt kun 5.25 og det er begrænset hvad de har sovet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste brød, bagt i tunesisk tagine