Gult kluns, som jeg gerne ville eje – Nanna Pretzmann
DIY: fine pastelfarvede æg til påskebordet

Gult kluns, som jeg gerne ville eje

Jeg ved ikke lige hvad der sker i disse dage. Jeg kan simpelthen ikke gå forbi gult tøj uden at være ved at skvatte i mit eget savl. Om det er mit savn til sommervejr og sommer kluns, som gør det, eller at jeg blot har fået påsken galt i halsen ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg får akut kriblen i fingrene. Især over den smukke, smukke Designers Remix kjole nederst i venstre hjørne og Ganni kjolen med citronerne, som jeg tidligere har delt mit crush på. Fælles for dem er dog, at jeg ikke ligefrem har en anledning at købe dem til, eller måske helt har budgettet til dem pt. Fik jeg muligheden ville jeg nok alligevel lade Designers Remix kjolen flytte ind. Den er så smuk! Og indtil da tror jeg, at jeg prøver at flytte fokus over på de mere budgetvenlige versioner. Så må vi se, hvor længe det holder 😉

687ec8bf-f31f-48e2-a013-34a85310e694

 

// Vero Moda Strik // Henna kjole // Shoe the Bear sandaler // Ganni citron kjole // Designers Remix kjole // Designers Remix off-shoulder kjole // Ellos kjole //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: fine pastelfarvede æg til påskebordet