Tirsdags tip: hæklet indkøbsnet for en slik – Nanna Pretzmann
Cruising med Royal Caribbean (med børn)

Tirsdags tip: hæklet indkøbsnet for en slik

Hæklet indkøbsnet billigt

Det hæklede indkøbsnet er lidt af et hit og kan efterhånden købes en del steder, men jeg har endnu ikke set det så billigt, som jeg har købt mine på Ebay. Jeg har efterhånden indkøbsnettene i en del farver og jeg bruger flittigt dem alle. Både herhjemme og når vi er på ferie, som på billedet ovenfor.

Jeg medbringer altid strandtaske og en håndfuld indkøbsnet. Så er det noget at bære bøger, strandlegetøj, vådt badetøj eller sågar frugt og snacks i. De er praktiske og fylder jo ikke en disse, når de er krøllet sammen.

Men til tilbage til Ebay, så har jeg fundet indkøbsnettene til imellem 10-15 kroner inklusiv forsendelse. Så går der selvfølgelig et par uger eller tre inden de kommer, så man skal huske at bestille i god tid. Og vær opmærksom på længden på hankene – altså om du ønsker dem korte eller lange.

Find indkøbsnettene på Ebay

solcreme-yves-rocher

Men har du ikke tid eller lyst til at vente så længe, så har Gina Tricot også et skønt indkøbsnet til en pris på kun 69,-. Det er da også ganske fornuftigt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cruising med Royal Caribbean (med børn)