Nye lyserøde sneaks – Nanna Pretzmann
Forresten da også #36

Nye lyserøde sneaks

Reklame for Footway

02226519-0e43-4199-afd1-55f6f40d95f7

Det var virkelig på tide, at få skiftet mine favorit sneaks ud. Jeg er ikke en af dem, som har 30 par sneaks, så det sidste lyserøde par sneaks jeg havde var efterhånden mere end brugt og trætte at kigge på. Rensning og rengøring holder kun i en rum tid og da jeg havde klikket et nyt par hjem fra Footway, listede jeg mig til at komme dem i vaskemaskinen i håbet om at redde dem.. det reddede dem ikke, tværtimod. Nu har snuderne bare en helt anden farve end resten af skoen. Jeg aner ikke hvordan det kunne ske 😉

Nå, men min kærlighed har jeg altså kastet på et par New Balance sneaks. De er jo efterhånden ikke til at komme udenom, men det er altså mit første par. Dog ikke sidste, er jeg ret sikker på. De er nemlig vanvittig behagelige at have på. Det eneste jeg kan sætte en finger på er at de er små i størrelsen og at jeg skulle en størrelse op. Men måske det kun er modellen jeg valgte.

03e8a956-aba9-4656-8e4e-fd7b04fe8319

Da jeg alligevel var i gang med at lede efter sko fandt jeg også et sæt sneaks til bette måsen og gummirøjsere til alle tre. Forårs forberedelserne er i gang, selvom foråret lader vente på sig. Men pludselig er det her og så duer det bare ikke at mangle en halv garderobe. Det får jeg stress af!

Alt jeg fandt var i øvrigt på tilbud og dermed købt for en slik. Det er noget jeg kan li’. Sneaksene til den bette fik jeg også købt for små, men det var heldigvis let og hurtigt at lave en ombytning til en større størrelse.

Hvis i står og mangler fodtøj til poderne vil jeg anbefale at kigge udsalget hos Footway igennem – der er virkelig mange gode mærker til rigtig gode priser. Det er muligt at søge på størrelser, så man slipper for at se alle dem man alligevel ikke kan få i den rigtige størrelse.

fbbe1f80-4c92-4a6a-971d-bc366d7e96c7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #36