Ret Nemt på en date night – Nanna Pretzmann
Mexican night; opskrift på tacotærte

Ret Nemt på en date night

RetNemt måltidskasser
RetNemt måltidskasser11f11937-5178-4b2f-b14e-cb93a99cdea8

1708c3ce-12e3-4724-95a4-ef230d17cf4c

Som jeg delte med jer i løbet af ugen, både her og på Instagram, så har sygdom gået på omgang herhjemme. Influenzaen, som vi blev ramt af, går under navnet “ny dag, nyt offer”. Eller det er den måske ikke sådan offentligt kaldt, men ikke desto mindre kalder vi den det herhjemme. Nøj, for en drøj omgang og jeg må da vist også indrømme, at jeg har været lidt opgivende omkring det hele. Måske kunne man kalde det selvmedlidenhed 😉

Men det meste er jo ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. For selvom jeg har glædet mig helt tosset til mit samarbejde med RetNemt Måltidskasser, så er der ikke noget, som dagevis af sygdom hos ungerne, der kan få en til at sætte endnu mere pris på aftensmad bragt lige til hoveddøren. Nu taler jeg ikke om fastfood, men sundt mad i god kvalitet, men alligevel til en fornuftig pris. Seriøst det var som sendt fra himlen, ikke at skulle bekymre sig om indkøb eller hvad vi overhovedet skulle finde på at lave, når hverdagen egentlig var svær nok, at få til at hænge sammen i forvejen.

 

~~ Få selv 20% på de første to leveringer – se mere i bunden af dette indlæg ~~ 

RetNemt måltidskasserne

~~ Kyllingeburger med bacon og grove boller ~~

RetNemtmåltidskasserne

De næste uger vil jeg en gang om ugen modtage 3 retter aftensmad og jeg glæder mig helt åndsvagt til mere af den frihed, som første uges leverance medbragte. Hvis du ikke kender RetNemt måltidskasserne er det, som navnet kraftigt antyder, nemlig måltidskasser med råvarer bragt direkte til din hoveddør. Måltidskasserne er inddelt i 10 forskellige kategorier, som f.eks. Ret Økonomisk, Ret børnevenligt, Ret , Xtra Nem osv. Ud fra de forskellige kategorier er der hver uge et nyt måltid og du kan være sikker på , at der altid er noget for enhver smag. Du må nemlig mikse på tværs af kategorier og vælger også selv hvor mange personer samt dage du ønsker at bestille til. Det hele kan skræddersyes fuldstændigt til dine behov. Vi har bestilt til 4 voksne. Vi er 2 voksne og 3 børn og der er rigeligt med mad.

Vi har, som nævnt, bestilte tre gange aftensmad og for lige at give jer en fornemmelse af kassens indhold har vi i denne uge valgt kyllingeburger med bacon og grove boller, chili con carne og tigerrejer i mango og papaya salat med naanbrød. Tigerrejerne vidste vi på forhånd ikke ville falde i god jord hos ungerne. Og faktisk kan man også krydse af, inde på RetNemts måltidskassernes hjemmeside, hvis der er nogle ingredienser familien ikke kan lide eller vil modtage. Børnenes far og jeg er dog vilde med rejer og jeg havde bestilt retten med tanke på en hygge aften, bare ham og jeg. Da jeg bestilte anede jeg slet ikke hvor tiltrængt lige netop det ville være med en datenight. Nogle aftner venter vi med at spise til børnene er puttet og snorkbobler. Det giver lidt mulighed for at flette fingre og lege kærester i hverdagen. Noget vi helt sikkert allesammen har brug for engang imellem. Der går jo hurtigt logistik og sure sokker i den 😉

RetNemt måltidskasserne

Jeg har, som en del af samarbejdet med RetNemt måltidskasser, modtaget en introrabat til dig, hvis du også har lyst til at prøve måltidskasserne. Der er ikke tale om en decideret kode, du skal nemlig blot brug linket HER, når du bestiller, for at få 20% på de 2 første måltidskasser.

 

Tilføjelse – efter flere mails, som spørger ind til opskriften på tigerrejer kommer den her 🙂

TIGERREJER MED MANGO-PAPAYA SALAT OG NAANBRØD

4 personer

INGREDIENSER

2 chili
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 lime
4 spsk fish sauce
3 spsk olie (gerne solsikkeolie)
4 tsk rørsukker
Salat:
4 mango
2 papaya
4 skalotteløg
Peanuts
Koriander
Sesamfrø
Salt
600 g tigerrejer
Olie
Naanbrød

 

TILBEREDNING

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter

Dressingen:
1. Pil hvidløg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have det for stærkt).
2. Bland chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce, olie og rørsukker i en (mini) blender, lad det trække til resten af retten er færdig.
Salaten:
3. Rist sesamfrøene på panden til de har taget lidt farve. Hak peanuts groft.
4. Skræl mango og papaya, fjern sten og kerner og skær dem i helt tynde stave (julienne).
5. Pil løget og skær det i tynde ringe. Skyl og tør koriander og hak det groft.
6. Dup rejerne tørre og steg dem på en varm pande i lidt olie. De skal tage farve – i alt ca. 3-4 min. Lun imens brødet på en brødrister eller i ovnen.
7. Bland mango, papaya, skalotteløg, peanuts, koriander og sesamfrø og hæld så dressingen på og top med rejerne. Server med lunt naanbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexican night; opskrift på tacotærte