Den lyseblå one shoulder flæse kjole – Nanna Pretzmann
Når fredagsslikken kan redde liv

Den lyseblå one shoulder flæse kjole

0eca4f2b-89e8-41b1-8f97-a06d4a73ccac58894415-6391-480e-8d4d-d3113a8d76df b58d054d-7d45-44a6-8138-8791866e71a8

Den anden dag faldt jeg over denne fine lille sag fra Vero Moda. Jeg var ikke sen til at blive enig med mig selv om, at den ville være perfekt til lørdag, hvor vi holder de stores 6 års fødselsdag. Altså når man pludselig har to børn på seks år, tænker jeg, at man gerne må forkæle sig selv lidt ekstra. En anledning til at købe en kjole kan jeg i hvert fald altid finde. Og ovenikøbet kostede den altså kun 299,-. Det var ligesom til at overskue. Det med størrelsen skulle vise sig, at være en større udfordring. Den var nemlig udsolgt alle steder i small. Jeg var et smut forbi den lokale Vero Moda, som altså ikke havde den og mente den kun findes online. Mange havde efterspurgt den. Om det med online delen er sandt ved jeg af gode grunde ikke, da jeg kun besøgte en butik 😉

Men heldigvis kom en lyseblå kjole retur hos Zalando og jeg var rap på fingrene og scorede den. Idag har Vero Moda fyldt lageret op igen, men jeg tænker det gælder om at være en smule hurtig. Især den lyseblå, som jeg har, røg vanvittigt hurtigt sidste gang. Den findes også i hvid og gul, som altså også er ret så fine.

Zalando skriver, at man skal gå en størrelse ned – det havde jeg heldigvis overset, da jeg bestilte, for jeg synes altså ikke, at den er stor i størrelsen. En S passer mig så fint.

Find one shoulder frill kjole hos Vero Moda , Zalando eller Ellos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når fredagsslikken kan redde liv